Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SOTW #012 - Głosowanie

Rain

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

• Numer konkursu - SOTW #012
  • Temat - Kobiety ;>
  • Dodatkowe informacje -
  • Tekst - dowolnie
  • Wymiary - maksymalnie 600x250 (orientacja pozioma lub pionowa)
  • Termin oddawania prac - do 09.08.2014 (21:00)
  • Termin głosowania - do 11.09.2014 (21:00)

Przeczytaj zanim zagłosujesz:

Udział w głosowaniu można wziąć tylko posiadając min. 100 postów.

Każdy użytkownik ma prawo do jednego głosu na wybraną prace. Dokonuje go uzasadniając swój wybór.

Equener ほ - 492961410289346138092.png

Cristiano. - 460341410289346138092.jpg

eNdz* - 758381410289347138092.png

Coś lipnie z ilością prac w tym tygodniu :P

Opublikowano

Equ bo cycki. 

#edit

A tak całkiem poważnie to nie ma w czym wybierać, jedynie Equaner coś zaprezentował godnego. 

Opublikowano

Głos na Cristiano. - gdyby nie ta ramka, praca byłaby ładniejsza :P Ładne kolory + rozmycie.

Zagłosowałabym na Eque, ale irytują mnie te piersi (ładne są, ale tylko w zdjęciach - akt) + te dwa światła/promienie(?)

Opublikowano

Equener oczywiście - jedyna praca na poziomie - ma fajny flow, podoba mi się pomysł. Sygna Cristiana mogłaby być ciekawa, ale strasznie płasko wygląda, brak tam jakiegoś urozmaicenia.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Widać w SOTW prym wiodą prace w orientacji pionowej. Od chyba miesiąca tylko takie prace wygrywają. ;)

Głos oddaje na : @Equener ほ

Uwielbiam prace niestandartowe i wykraczające poza jakiś schemat.

Szacunek. ;)

Opublikowano

Equener - moim zdaniem chyba najlepszy grafik od rastrów które mają wyglądać, a nie być funkcyjne. Tzn. artysta, kuwa mać. Props dla Ciebie, mega skill ^^

167161466687770313241.png

Opublikowano

Equener, chyba nawet nie muszę pisać czemu, bo wyręczyli mnie znajomi z MGT ;-;

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

Coś lipnie z ilością prac w tym tygodniu :P

Skoro Mullook na wejście tak dopierdolił, to potem już sensu nie było wstawiać myślę XDD

Głos na @Equener ほ za niekonwencjonalny pomysł i wykonanie epickie jak zawsze ;)

1365336413-U179206.png
LIp6k.png
EPICSYGNA_erasnwx.jpg
LIp6k.png
1365336413-U179206.png

qar_gameplay.png

Opublikowano

Cristiano. - jedyna praca do której produkcji był użyty mózg, a nie świecidełka i inna masa niepotrzebnego syfu.
Duży + za światłocień którego pozostałym 2 pracą brak, jedyny błąd to oświetlone kosmyki włosów z lewej strony. 

0VPaRnd.png

Opublikowano

Głos na Equ lecz praca nie do końca mnie zadowala ... dlaczego ? kobieta u dołu pracy wygląda świetnie, linie wykonane pentoolem ( zgadza się? ) są świetne, super pasują pod C4D, całość trzyma się stylu komiksu. Niestety później patrzysz na górę pracy i nie zauważasz nic po za cyckami ... ok, spoko też lubię pooglądać kobiece kształty ale trochę uciekł mi ten super styl. 

Praca Cristiano wykonana bardziej estetycznie ale brak w niej życia... do tego ta duża ramka ;(

Sygnatura qNdz* niestety jest najsłabsza.

1363095337-U286162.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...