Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ECSRO Cap 70 Oldschool/Finally [START 08.09.2014] ON!

slucent

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hello!

Zapewne nie jednej osobie na tym Forum brakuje serwera na którym mógłby przypomnieć swoje pierwsze kroki w świecie Silkroad'a, ten serwer do takich własnie nalezy :) Grafika menu, system, skille, cap70 - w skrócie rok 2006 na JoyMax'ie :) Czasy przed botami i kolejkami na serwer, zapraszam do obejrzenia dokładnej informacji o serverze :)

ECSRO Oldschool Cap 70!

Finally! Started!

Informacje:

Cap: 70 

Skill: 70

Master: 300

Rasy: CH

Exp : x10

Exp PT : x11

Gold drop : x10

Item Drop : x10

Job Rate : x15

Sox Rate : x2

Alchemy Rate : Old silkroad

Ip limit: 2

Max. slot: 1000

Version: v.1.090

Na start:

-50,000sp

-1x 100% exp ticket

-1x 50% exp ticket

-11 Scrolls of speed

-50 Instant return scroll

-555,555gold in Deposit

-1,000 HP Potion

-1,000 MP Potion

Web:

Na stronie po lewej Rejestracja, następnie po zalogowaniu 3x linki do pobrania Clienta

http://www.ecsro-beta.tk

Status:

Server: ON

Client link: ON

Top Stats: ON

CO DO EXP'a, nie ma dużego problemu z wbijaniem, 48h po starcie i lajtowo można wbić 52lv, trzeba zagrać żeby się przekonać że gra naprawdę przypomina Oldschool :)

Od autora:

Nie będę wciskał wam ciemnoty, jaki to serwer nie jest kozacki, jak piękne zagospodarowane są lokację i jaki to GM nie jest z*******y, niee!

Serwer wydaję się być solidny, gramy tu od 24h, brak lagów, crashów itp. Jak dla mnie na ten cap i v.1.090 jest mega solidnie, ip limit został zmieniony na 2, bugi 24h po starcie w większości został wyeliminowane, ale GM ma rozwiazać temat w 24H więc problemu nie ma:)

Co do expa, 24h i 42lv, wiadomo, 3dni i 70 mozna wbic bez problemu ale nie ma narazie żadnych 70 które mogły by wziasc na taxi i podkoxać nuubków do 42, wiadomo :) Hejty kierować niżej, to moja pierwsza prezentacja! :D

ENJOY!

17573930109889558493.png [Devastadores]

PLAY HARD & GO PRO!

GrizZzZlE

Opublikowano

spróbuj zmienić rozdzielczość zanim włączysz, a jak nie pomoże to na monitorze naciśnij Auto

PLAY HARD & GO PRO!

GrizZzZlE

Opublikowano

Ten kto nie ma okienka id i pw niech usunie folder settings :) Później jak już założymy chara trzeba ręcznie zrobić folder settings, żeby wszystkie ustawienia się zapisały, bo inaczej za każdym razem trzeba będzie wszystko od nowa ustawiać. Poza tym, nie wiem, czy tylko ja, ale przy logowaniu mam error C8

sensei_logo.png

Opublikowano

Zapraszam ludzi którzy lubią stary klimat silka, to były lepsze czasy silkroada więc jeżeli jest ktoś chętny wbic to zapraszamy:) Serwer wydaje się być solidny, codziennie jacyś gracze przybywają. Zapraszamy.

Opublikowano

Nie wiem osobiście nie gram na bocie, ale piszą ze DB-Bot działa.

Admin poprawił wiekszosc bugów, w ramach lekkiej promocji podwyzszy exp rate na 15. 

PLAY HARD & GO PRO!

GrizZzZlE

Opublikowano

@2up

Dokładnie tak jak kolega wyżej napisał działa db bot lecz trzeba stosować się do regulaminu serwera:

Hello,
from 09-September-2014 02.00pm ECSRO Standard Time we will strictly ban all AFK botters.
1. Ban = 3 days
2. Ban = 7 days
3. Ban = permanent

Opublikowano

Zrozumie jedno :D Ecsro było tylko jedno i już nigdy nie będzie takiego serwera :) To była pierwsza i ostatnia era takich serwerów. Liczbą ludzi, pvp, trader i stall dorównuje mu jedynie Skalidor, chociaż to i tak nie stary ecsro vip :)

Opublikowano

Ciągle wyskakuje mi błąd C8

Możliwe bo koło 19 serwer był restartowany na 10min.

Obecnie cały czas stoi solidnie online:)

Zrozumie jedno :D Ecsro było tylko jedno i już nigdy nie będzie takiego serwera :) To była pierwsza i ostatnia era takich serwerów. Liczbą ludzi, pvp, trader i stall dorównuje mu jedynie Skalidor, chociaż to i tak nie stary ecsro vip :)

Tak jak by powiedzieć - Kiedyś paliwo było po 3zł wiec czasy nie powróca i nie bedziemy dalej jezdzic;) 

Warto wbic sobie po raz ostatni na taką inicjatywe, moze byc ciekawie a ludzi brakuje:)

Kazdy kto gra mimo lekkiego medium na 50lv ale wbijanie lv nie jest problemem uwierzcie:)

PLAY HARD & GO PRO!

GrizZzZlE

Opublikowano

Cześć, grałem w wiele różnych mmo, i w końcu przyszedł moment na zaliczenie silkroada, chciałem zacząć od jakiegoś prostego serwera, stwierdziłem że ten będzie dobry.

i moje pytanie jest takie czy te staty ktore sa na serwie tzn :

EXP & SP Rate: 10x 
PARTY EXP Rate: 11x 
DROP Rate: 10x 
GOLD DROP Rate: 10x 
SOX DROP Rate: 1.5%
to dobre staty ? oraz co to znaczy SOX drop rate ? sorki ale jestem zielony :D

i jeszcze mam problem taki że wyskakuje mi przy probie logowania failed to login, to znaczy ze sobie nie pogram ? :D

16k7y4p.png

Opublikowano

Owszem gra kilku polaków oraz poniżej 100 osób ogólnie :D

Serwer moim zdaniem ciekawy nie taki ze max lv masz w dzien lub dwa :D

Zapraszamy wszystkich do gry oraz do gildi :)

w grze pisac do Ankhsunamun lub Xantar :D

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...