Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

problem z ciocią

Te-Tris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam spolecznosc mpcforum. mamy problem.

rodzice pojechali na wczasy i zostawili mnie z ciocia zeby sie mna opiekowala.

gram sobie w lola i prosi mnie zebym jej herbate zrobil. no to ide do kuchni, wstawiam wode, biore torebke sagi i daje do filizanki. zalewam, cukru nie wsypuje, bo ciocia lubi bez. no i widze saszetke z reszta trutki na szczury ktora ciocia rozsypala w piwnicy. i sobie mysle co by sie stalo jakbym jej to wsypal do herbaty. zawsze intrygowala mnie chemia i sprawy powiazane z ta zacną dziedzina nauki, a dokladniej reakcje ludzkiego organizmu na rozne zwiazki chemiczne. (teraz pewnie powiecie ze jestem poje*ny, no bo w sumie zle zrobilem i teraz bardzo zaluje i sie boje :( ) ...wsypalem to do filizanki, pomieszalemi i zanioslem cioci...

przed chwila ciocia sie poszla polozyc bo sie zle czuje a ja sie teraz martwie i nie wiem czy mowic jej co wsypalem jej do herbaty i czy dzwonic po pogotowie :(((( co mam robic???? rodzice wracaja w piatek

ps: mam 15 lat, powtarzam 2kl. gimnazjum bo nie zdalem z chemii, chociaz ja lubie. nie wiem czy to cos pomoze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...