Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie gry na ps3?

Mr.Cukier

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tak jak w temacie. 

Nie mam za bardzo w co grać to ciupę tylko w battlefielda 4. Z takich gier na pada to mam bf4, gta v i uncharted 2. Interesują mnie jakieś gry akcji: rpg, strzelanki itp. itd. 

Słyszałem, że uncharted 3 można pobrać za free z amerykanskiego psn, tylko jak to zrobic? 

Gry ktore chcialbym kupic (prosze o opinie)

- assasins creed

-dragon age(ta najnowsza)

-bf4 premium - czy premium da rade kupic w sklepie?

-the last of us

-destiny

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

Uncharted 3 za darmo... faktycznie było takie coś ale w czerwcu i był to błąd w US PlayStation Store.  Po kilku godzinach już nie było można pobierać za darmo.

Za darmo, to pobierzesz sobie tylko multiplayera U3, który leży w sklepie w dziale Free-to-play.

Bierz The Last of Us, reszta gier przy tym tytule, to typowy szrot.

Asasynem też bym się zainteresował.

Destiny grałem betę, nic specjalnego z bardzo przeciętną grafiką, momentami aż siarczystą - w fulla nie grałem, może wygląda to trochę lepiej.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Uncharted 3 za darmo... faktycznie było takie coś ale w czerwcu i był to błąd w US PlayStation Store.  Po kilku godzinach już nie było można pobierać za darmo.

Za darmo, to pobierzesz sobie tylko multiplayera U3, który leży w sklepie w dziale Free-to-play.

Bierz The Last of Us, reszta gier przy tym tytule, to typowy szrot.

Asasynem też bym się zainteresował.

Destiny grałem betę, nic specjalnego z bardzo przeciętną grafiką, momentami aż siarczystą - w fulla nie grałem, może wygląda to trochę lepiej.

Ja szukam jakiejś gierki na dłuższy czas, bo nie chcę dać 2 stówki a po 10h rzucić w kąt :D Opłaca się kupować używane gry bo nowych nie widzę sensu kupowania?

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

A czemu ma się nie opłacać? Przecież to zawsze mniejszy koszt.

TLOU i najnowszego Asasyna (Black Flag) ze spokojem możesz kupić używane, gry nie posiadają żadnych pasów do gry po sieci. Po przejściu singa kolejne godziny możesz spędzić na multi.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Witam, tak jak w temacie. 

Nie mam za bardzo w co grać to ciupę tylko w battlefielda 4. Z takich gier na pada to mam bf4, gta v i uncharted 2. Interesują mnie jakieś gry akcji: rpg, strzelanki itp. itd. 

Słyszałem, że uncharted 3 można pobrać za free z amerykanskiego psn, tylko jak to zrobic? 

Gry ktore chcialbym kupic (prosze o opinie)

- assasins creed

-dragon age(ta najnowsza)

-bf4 premium - czy premium da rade kupic w sklepie?

-the last of us

-destiny

The Last of Us na pewno, to jest must have, Black Flag jest świetny, przejdziesz, możesz sprzedać ;)

Opublikowano

Polecam:

- Cryssis 3

- BF3/4.

No life w to. ;)

Battlefield 4 mam, może jeszcze jakieś inne gry? Opłaca się uncharted 3 i 1 kupić? Bo mam 2, bardzo fajna ale krótka ;/

Opublikowano

Zdecydowanie + multi jest świetne, setki spędzonych godzin i na dwójce i trójce :')

Jeśli chodzi o multi w takich grach to nie bardzo, wolę sobie w battlefielda pograć :)

Opublikowano

To skoro multi to może KZ3?

Szukam jakiegoś rpga z dłuuugim i ciekawym singlem, w multi będę rzadziej grał.

Opublikowano

To może Skyrim, Diablo, Risen 3?

Diablo mi się podoba, zawsze chciałem zagrać. Nie wiem tylko na co kupić, na ps3 czy na pc. Chyba na ps3 wyjdzie taniej bo kupię za 130zł podstawka + dodatek :) 

Opublikowano

Kup na PS3, nie będziesz się musiał przy okazji martwić o grafikę ;)

Czemu miałbym martwić się o grafikę? Ja martwię się o grafikę, ale na ps3 xD Mam takie może trochę głupie pytanie, ale czy diablo 3 na ps3, na pc i na inne platformy będzie miało taką samą ilość dodatków i będzie tak samo rozwijane? Bo nie chcę się spotkać z takim czymś, że np. kupię teraz diablo 3, a np. za 2 lata wyjdzie nowy dodatek i nie będzie go na ps3 .

Opublikowano

Będzie tak samo + wątpię, że za dwa lata będą jakieś większe dodatki.

No, ale ja mówię ogólnie, a nie tylko za 2 lata.

Opublikowano

Więc powtórzę. Będzie wspierane tak jak wersja na PC-ta ;)

No ale jak mówisz, że nic konkretnego za 2 lata nie wyjdzie, a ps3 będzie wspierane może z 3 lata to nie lepiej kupić na komputer?

Opublikowano

To znaczy tak, prędzej oni skończą wydawać dodatki do Diablo niż przestaną wspierać starsze generacje konsol.

No dobra, to mówisz, że grywalność i grafika na ps3 jest taka sama jak na pc? Z tego co tu widzę to na ps3 bardziej opłaca się kupić bo podstawka + dodatek kosztuje 130zł, a na pc musiałbym zapłacić ok. 240zł.

Opublikowano

No dobra, to mówisz, że grywalność i grafika na ps3 jest taka sama jak na pc? Z tego co tu widzę to na ps3 bardziej opłaca się kupić bo podstawka + dodatek kosztuje 130zł, a na pc musiałbym zapłacić ok. 240zł.

Mniej więcej podobna, każdemu się gra inaczej, jeden woli PC-ta, a drugi PS3. Graficznie jest ok.

Opublikowano

Mniej więcej podobna, każdemu się gra inaczej, jeden woli PC-ta, a drugi PS3. Graficznie jest ok.

No grafika wygląda identycznie (z filmików) muszę się jeszcze zastanowić, ale raczej kupię wersję na ps3 bo jest o połowę tańsza.

Opublikowano

To ja polecę swoje gry :P :
-Killzone Trylogia( Wg. mnie genialna seria FPS singla jak i multi)
-Seria Uncharted, The Last Of Us (Bardzo fajne przygodówki)
-Gran Turismo 6 (Genialna gra wyścigowa mocno podchodząca pod symulacje)
-Sport Champions 1 i 2 (Gry na move'a)
- Red Dead Redemption (GTA na Zachodzie)
-Deamon Souls ( Bardzo trudny RPG)

Opublikowano

Dziękuję za wszystkie odpowiedzi :) Temat do zamknięcia!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...