Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki wybrać hosting?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Tak jak w temacie

Ktory  hosting VPS lepszy pod serwer mc 100slotow +ts3 (Oferta Najlepsza jaka znajduje sie na hostingach)

Pozdrawiam

Opublikowano

na microvps długo nie pociągniesz bardzo szybko przy serwerze minecraft i ts3 spadnie ci limit transferu przez co twój serwer zostanie zablokowany na czas do póki nie dokupisz transferu albo nie zostanie on odnowiony(transfer zazwyczaj jest darmowo odnawiany co miesiąc). Oczywiście transfer można do kupić ale to nie ma sensu :| Więc polecam ovh gdzie limitu transferu nie ma(Tak wiem jest ale nie da się go przekroczyć w miesiąc pewnie jest to paręset Terabajtów :P:|)

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Nowicjusz
Opublikowano

Witam

Tak jak w temacie

Ktory  hosting VPS lepszy pod serwer mc 100slotow +ts3 (Oferta Najlepsza jaka znajduje sie na hostingach)

Pozdrawiam

Transfer możemy dla Pana przygotować indywidualnie (ale myślę że 3 TB wystarczy). 

Zapraszamy po serwer testowy na LiveChat bądź [email protected]

Oczywiście, oferta testowych serwerów jest dla wszystkich! :)

Opublikowano

Jak dla mnie to ovh.ie sam mam na nim serwer i ts3 i transferu mi nie brak :> + Mała różnica ceny na ovh :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...