Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podbicie do laski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@dziki1111

Mi się zdaje, że o pogodzie gadają tylko idioci, no sam zobacz, jak to brzmi : "ej kasia slyszalas ze dzisiaj ma deszcz padac?", to jest wręcz żałosne. Gdy mi się dziewczyna podoba, najzwyczajniej w świecie do niej piszę/gadam i rozmowa sama się rozwija, to chyba ciężkie nie jest..

2whgg21.png

by @Ziółko.

Opublikowano

@dziki1111

Mi się zdaje, że o pogodzie gadają tylko idioci, no sam zobacz, jak to brzmi : "ej kasia slyszalas ze dzisiaj ma deszcz padac?", to jest wręcz żałosne. Gdy mi się dziewczyna podoba, najzwyczajniej w świecie do niej piszę/gadam i rozmowa sama się rozwija, to chyba ciężkie nie jest..

Owszem, ciężkie nie jest, ale nie zapominaj, że jesteś w landzie niespełnionych mężczyzn - MPCForum, gdzie najmężniejsi z mężnych to ci którzy w minecrafcie zjechali innego 13latka, a kobiece piersi widzieli tylko na swoich monitorach. A gadka o pogodzie jest lepsza, niż miałbyś się jąkać czy poruszać ciągle jeden niewygodny temat przez 5 minut rozmowy ;>

@op, najlepszy sposób według mnie to podejście szczere i powiedzenie:

Cześć, nazywam się Rafał. Podobasz mi się i chciałbym Cię poznać.

Powiem wam, że ze szczerością jest tak, że jak już zaczniesz walić prosto z mostu, wszystko idzie jak z górki :) Jeżeli dziewczyna jest zainteresowana Tobą, to oczywiście będzie się ciągnąć rozmowa. Jeżeli nie, to zażądaj (nie proś) o numer telefonu [coś w stylu: "No to teraz mi wpisz numer telefonu abyśmy potem się jakoś zdzwonili:)"] i zapomnij o sprawie. Im więcej praktyki - tym łatwiej to robić.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Owszem, ciężkie nie jest, ale nie zapominaj, że jesteś w landzie niespełnionych mężczyzn - MPCForum, gdzie najmężniejsi z mężnych to ci którzy w minecrafcie zjechali innego 13latka, a kobiece piersi widzieli tylko na swoich monitorach. A gadka o pogodzie jest lepsza, niż miałbyś się jąkać czy poruszać ciągle jeden niewygodny temat przez 5 minut rozmowy ;>

@op, najlepszy sposób według mnie to podejście szczere i powiedzenie:

Powiem wam, że ze szczerością jest tak, że jak już zaczniesz walić prosto z mostu, wszystko idzie jak z górki :) Jeżeli dziewczyna jest zainteresowana Tobą, to oczywiście będzie się ciągnąć rozmowa. Jeżeli nie, to zażądaj (nie proś) o numer telefonu [coś w stylu: "No to teraz mi wpisz numer telefonu abyśmy potem się jakoś zdzwonili:)"] i zapomnij o sprawie. Im więcej praktyki - tym łatwiej to robić.

Dla mnie najlepszym sposobem jest po prostu poznanie się jakoś ( kwestia pomysłowości ) i potem ciągnąć znajomość, nie być nachalnym, nie pisać/dzwonić do Niej codziennie, wtedy laska zrozumie, że jesteś dla Niej jakąś zagadką i nie jesteś jak każdy facet i się powoli w to wciągnie, ale za to też nie udawać, że masz wszystko daleko.. ;) Takie jest moje zdanie.

Opublikowano

Chcesz poderwać laske to musisz miec kase :)

Podbijasz do typiary i mówisz:

Cześć, mam dziś z*******y dzień.

Wybierz sobie coś a ja za to zapłacę.

ona sobie coś wybierze ty wylozysz kase.

Potem ona lub ty zapytasz ją o numer ona na 100% da bo będzie chciała żebyś ja dalej sponsorował.

Po kilku spotkaniach panienka sama wskakuje do łóżka.

Brawo, tym sposobem poznaleś GALERIANKE :)

Opublikowano

Czytam wasze komentarze i bekę cisnę xD

Podbijasz do Laski, zagadujesz. Pytasz się o imię i pytasz czemu taka piękna dziewczyna siedzi tutaj sama.

Dziewczyna ma komplement który nie jest bezszczelny a miły. Nie przesadzasz i dziewczyna wie już na start że można z Tobą miło pogadać a nie pierwszy lepszy co powie "Chodź się ruchać"

Są jeszcze wartościowe dziewczyny ;)

To jest wstęp na " Zaczepienie" w miejscu publicznym

Jeśli szukasz zaczepki w konkretnym miejscu to daj tylko miejsce ^_^

Opublikowano

K***a co za typy ciągle nie rozumiem jak można nie umieć myśleć

JA UMIEĆ GADAĆ Z SAMICĄ, ALE CHCIEĆ ZNAĆ DOBRE TEKSTY/SYTUACJE NA PODRYW, BO JA WIEDZIEĆ JAK GADAĆ, ALE CHCIEĆ WIEDZIEĆ WIĘCEJ

napisałem w języku który zrozumiecie na 100 %

miejsca szkoła,melanż/dyskoteka

Opublikowano

Skoro sie pytasz o takie rzeczy na forum to z ciebie piz*da a nie facet.

Kto pyta nie błądzi.

Na każdą dziewczynę działa inna "zaczepka" a wartościowe dziewczyny nie lecą na teksty.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

@Rorschach

Rozmawiać o pogodzie też trzeba umieć, niestety. Ja np. uważam, że jak ktoś nawiązuje znajomość z laską pisząc do niej, to jest baranem. Poza tym, lepiej zacząć w ten sposób i na szybko wymyślić coś innego aniżeli czaić się koło niej przez 5 minut i obmyślać idealne scenariusze, jak to robi 9 na 10 samców alfa.

Zresztą, nieważne o czym, ale jak gadasz. Inną sprawą jest to, że jak nie masz kasy, to nie warto się brać za ładniejsze sztuki. Grunt to duże jaja, czego nie ma większość ludzi, którzy codziennie opowiadają, jakiej to dziewczyny nie poznali.

Opublikowano

Te wasze teksty to według mnie żenada.. Wystarczy do niej podejść dobrze zagadać i już leci jej numer. Wtedy to już samo idzIe. 

Opublikowano

Powiedz że masz dużego.

Ruchasz sie czy mam cie zgwalcic?

No koledzy na te teksty na pewno każda wasza. Na pewno ta z zakrętu ew. z klubu nocnego. :)

Opublikowano

zethhar, w 10 Wrz 2014 - 19:52, powiedział:snapback.png

Powiedz że masz dużego.

CapthaPL 4Ever, w 11 Wrz 2014 - 15:43, powiedział:snapback.png

Ruchasz sie czy mam cie zgwalcic?

No koledzy na te teksty na pewno każda wasza. Na pewno ta z zakrętu ew. z klubu nocnego:)

Lepiej, na takie teksty poleci każda rura która dochodzi za pierwszym lepszym rogiem.

W ten sposób nie wyrwiecie dobrej dziewczyny tylko tępą ******** ... no właśnie, wiecie kogo :)

Opublikowano

- Jest taka sprawa

- Jaka?

- Trzeba opierdolić gałe, tu i teraz

- Oczywiście, dawaj mi tu te swoje pistacjowe jaja

nie próbowałem, ale myślę, że zadziała

XDDDDDDD

Ja:Lubisz kukurydzę?

Dziewczyna: Tak

Ja: To opierdol mi kolbę. xD

Działa.

A tak na serio to pytam się, czy mogę zadzwonić z jej telefonu, wpisuję mój numer, dzwonię do siebie, zapisuje mi się jej numer i potem oddzwaniam. Raz spróbowałem i się udało. xD

Hej mała, wpadniesz na kromala z paprykarzem?

Hej Laska, jestem z MPC.

XDD Ale dopierdalacie xD ja znam taki tekst z filmu"żona na niby" Polecam, Wiec to szlo tak : "Ej mała grasz na trąbce? Bo przy tobie caly stoje na bacznosc :v" xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...