Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy gralibyście na polskim prywatnym serwerze L2?

Sledziu93

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. Co powiedzieli byście na jakiś polski serwer priv do l2? Jaką kronikę byście oczekiwali i jaki rate? Odp proszę niżej ;)

In your dream.

Opublikowano

No fajnie by było spiknąć większość polaków na jednym serwerze, lecz czy owych byś znalazł? Teraz bardzo mało polaków gra w L2, nie to co kiedyś, w porównaniu do grywalności teraz a kiedyś to porażka. Lecz może by się udało. Co do kroniki to polecam Interlude. Jakie rate? Można by jakiś Medium/Hard czyli nie duży exp/drop. Gorzej właśnie z reklamą owego serwera, nie wiem jak będzie z graczami. 

Z poważaniem ~ Kacper.

Opublikowano

Na innym forum, ktoś założył temat z ankietą jaką kronikę i raty by chcieli gracze, podobno ma hajs na kupno dobrych plików i opłacenie dedyka i stronę ma już wykupioną. W tym miesiącu ma jeszcze podać więcej informacji, będę śledził temat i zobaczę co z tego wyniknie, może powstanie wkońcu jakiś PL serwer warty uwagi.

Opublikowano

Ludzie ile można męczyć już to interlude ^^ Rozumiem sentyment do tej kroniki Ale większość graczy grajacych na interlude i tak pójdzie na Dexa ... x7 bądź x30. Te starsze renomowane marki już mają serwery interlude i to z pewnością tam pójdą ludzie, więc preferowałbym jakiś serwer low/mid z H5 bo na tą chwilę to nie ma za bardzo nic ciekawego i przyciągającego uwagi
Ps. Zagrałbym sobie na polskim serwerze z atmosferą familijną podobną do gravelanda,mimo przekrętów Mel Kard'sona grało się tam fajnie mam nadzieje że kiedyś jeszcze gdzieś spotkam ekipę z FireDragons FD Rulezz :D Gdyby znalazł się ktoś z FD to proszę o pw na GG :49162159 Borewicz ;)

Opublikowano

Jak można mówić że grało się fajnie na tym buglandzie:D, ten serwer był jest i będzie zawsze syfem. A co do kronik to  IL i HB to są jedyne kroniki warte uwagi, od GF l2 się już skończyło.

Opublikowano

no masz rację było kilkanaście bugów ale  chodzi mi o atmosferę, była świetna, jeżeli uważasz inaczej to trudno,to tylko moje zdanie a co do kronik to też sprawa gustu dla mnie jedynymi kronikami grywalnymi są H5 i interlude każdy ma odmienne zdanie :) Czekam na Hejty :))

Opublikowano

Pytam was ponieważ chciał bym otworzyć priva mam doświadczenie z przed 2 lat z dwóch serwerów gdzie online był spory. Pliki posiadam ale i tak chciał bym zrobić coś swojego tylko pytanie czy to się będzie opłacać. Tracić godziny na robieniu serwera i pieniądze a zainteresowanie miało by być małe to też jest źle.

In your dream.

Opublikowano

Pytam was ponieważ chciał bym otworzyć priva mam doświadczenie z przed 2 lat z dwóch serwerów gdzie online był spory. Pliki posiadam ale i tak chciał bym zrobić coś swojego tylko pytanie czy to się będzie opłacać. Tracić godziny na robieniu serwera i pieniądze a zainteresowanie miało by być małe to też jest źle.

No złe jest to kiedy nikt nie gra, ale jeżeli nie spróbujesz to się nie dowiesz :) Szczerze mówiąc gdyby udał Ci się ten projekt to z miłą chęcią bym pograł ;]

Opublikowano

hah też chętnie bym pograł w L2 :D grałem kiedyś baaaaaaaaaaaardzo dawno temu za czasów headshotów i slaneesha :) teraz właśnie oglądam filmiki z youtube, aż się łezka kręci ^^

Opublikowano

kronika? l2 interlude

rate ? od x10 do x20 :) z 2-3 lata temu gm kubek robil takie polskie serwery,udalo mu sie wyciagnac 500-600 online wiec spoko

Osobiście rate dałbym od x35 - x50, lubię grać na serwerach z takimi ratami - przyjemnie i gra na średnim poziomie.

Opublikowano

Osobiście bym zagrał na Interlude/H5 na ratach x5-10.

W zasadzie można szczerze powiedzieć, że na wszystkim co nie jest GoD'em dobrze by się grało :)

Opublikowano

C4 rate 1x :P

Tego mi brakuje najbardziej...

Pozdrawiam wszystkich byłych graczy Luny.

Osobiście preferuje serwery z wyższymi ratami, kiedyś dużo grałem na serwerach z ratami +/- 3-6 i przejadły mi się. 

@Sledziu93 planujesz jeszcze w tym roku wystartować jakiś serwer albo chociaż zacząć pracę? Aktualnie bardzo mało jest serwerów na wysokim poziomie, na którym warto zagrać.

Opublikowano

Osobiście preferuje serwery z wyższymi ratami, kiedyś dużo grałem na serwerach z ratami +/- 3-6 i przejadły mi się. 

@Sledziu93 planujesz jeszcze w tym roku wystartować jakiś serwer albo chociaż zacząć pracę? Aktualnie bardzo mało jest serwerów na wysokim poziomie, na którym warto zagrać.

Serwer z wysokimi ratami dobrze by przyprowadził tłum a najlepiej jakby grało dużo polaków a w niej 2-3 gildie było by po prostu cudnie. Tylko jeżeli ktoś ma ochotę robić taki serwer czas + pieniądze wydanie na maszyne w dodatku dobrany team grałbym ;).

i1sWQY0.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...