Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję ludzi chętnych do projektu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WYMAGANIA +18 MOZLIWOSC PODPISANIA UMOWY POSIADANIE MIKROFONU DUZO WOLNEGO CZASU LUB WYMIAR CZASOWY OD 8-14 16-22 CHETNYCH PROSZE O KONTAKT TEL 510 456 415 POZDRAWIAM DAMIAN

Opublikowano

Bardzo dużo opisałeś w Swoim temacie. Wiem tyle że szukasz ludzi. I wiem że do projektu ale chcę wiedzieć czy do projektu MC czy MT2 czy może CS??
Nic nie opisałeś. Coś potrafisz bo wyjechałeś z umową, ktoś ją podpisze a okaże się że nic nie umiesz i on za Cb all wykonać bd musiał. No weź proszę takie podania powinny od razu do kosza polecieć... Opisz to co up podałem.

@topic
Nie polecam.

Opublikowano

Oczywiście kolega @_Piotr_ ma całkowitą rację... Na początek bardzo dziecięcy akcent - CAPS LOCK.

Oferta jest na bardzo niskim poziomie i kategorycznie nie przedstawia nic - brakuje jej kilku elementów, które tworzą podstawę. 

Polecam opisać kogoś szukasz, co oferujesz i wymagasz, plany na serwer, czym Ty się zajmiesz itp.

Po aktualnej ofercie można wywnioskować tyle, że to jest MPC Forum... (nie wiem czy ma to sens...).

Nie polecam, lecz mimo to życzę Ci powodzenia w odnalezieniu ekipy i stworzeniu serwera^^ 

Opublikowano

Podanie swojego nr telefonu na tym forum to objaw zajebistej odwagi, czy może głupoty? ;) Podstawy zasady netykiety.. NIE PISZ CAPS LOCKIEM. Poza tym nic konkretnego nie można się dowiedzieć..

Opublikowano

Nie polecam osoby po dodzwonieniu się pierwszym razem uzgodnił czas i miejsce rozmowy gdzie się nie zjawił i po zadzwonieniu ponownie odezwał się i zlał mnie totalnie i rozłączył się .

Opublikowano

Nie napisałeś nawet tej podstawy którą jest "co oferuje,czego oczekujesz,lekkiego zarysu projektu". Tak jak powiedziała @DieKasia szczytem głupoty jest podanie swojego numeru telefonu,w dodatku zlałeś pana up. Nie polecam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...