Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mbot: Error while initializing network interface - rozwiązanie problemu.

Uzurp4tor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jeszcze jest sposób z elamidasa 

We know that a lot of you cannot bot currently since the cracked mBot loginserver is down. So we asked our good old friend Dizzie to redirect it to a different loginserver.

Download Link (click here): Elamidas.com/ElamidasMBOTFIX.zip
How to use it: 

1. Replace files. | Copy the four files from the .zip file into your normal mbot archive. Extract & Replace. 
    Simple version: Put files into mbot folder.
  2. Run "hook.exe"
  3. Press "Yes"
  4. Click "ok"
  5. Start mbot as always.

*Tym sposobem nie musicie odpalac socketspy tylko tak ja zawsze odpalacie bota
Opublikowano

Potrzebna pomoc :P Drugiego bota nydyrydy odpalić. Tzn, używam mbota z plikiem HOOK.EXE. Odpalam pierwszego bota - śmiga!! Ale drugi bot nie widzi drugiej postaci.

Opublikowano

niestety u mnie nie na windowsie xp nie ma polaczenia ipv4 i tu juz sie zaczynaja schody jak go utworzyc ,im newbie,bylbym wdzieczny za pomoc

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

i znwou pojawil sie problem z botem...

działał mi do tej pory normalnie smigaj jak tralala :D

dziś załaczam kompa, wlanczam bota i jak daje start client odpala sie ale tak jakby normalnie nie przez bota wgl bot choćby nie widział klienta.... normalnie jest Your botversion is up to date! :(

nawet juz przeładowałem calego bota i nic nie pomaga :(

Opublikowano

i znwou pojawil sie problem z botem...

działał mi do tej pory normalnie smigaj jak tralala :D

dziś załaczam kompa, wlanczam bota i jak daje start client odpala sie ale tak jakby normalnie nie przez bota wgl bot choćby nie widział klienta.... normalnie jest Your botversion is up to date! :(

nawet juz przeładowałem calego bota i nic nie pomaga :(

Mam identycznie a z elamidasa mi nie chce się odpalić ten pliczek bo nie mam dostępu do rejestru a jestem na koncie administratora dziwne ;/

Opublikowano

Mam problem z Mbotem używam socket spy i hook.exe tez mam pobrany, bod działał bez zarzutu po czym odpalam gre wszystko działa (bot pomyślnie zalogowany) gdy wejde do gry zrobie return scrolem teleport bot odrazu pokazuje że postać jest NIEZALOGOWANA ( dodam używam windows 7) co się dzieje? miał ktoś ten problem?

Opublikowano

Problem rozwiazany w dziwny bardzo sposob. Jeszcze dzis rano nadal mi nie dzialalo. Przeladowalem bota i zainstalowalem go nie na D lecz na C (dysk) zainstalowalem hook.exe i zanim odpalilem bota wlaczylem Socketspy nastepnie bota i wszystko dziala spowrotem.

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Działa wam mbot? Bo wszystko elegancko chodziło  za pomoca SocketSpy.Ale bot cos nie chciał bic mobow wiec zrobiłem restart i jak próbuje sie znowu połączyc na mbota to wyskoczył mi bład w SocketSpy Error 10060 Connection timed out (czyli ze za długo trawało połaczenie) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...