Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o Ajer Maksach?

CiachoxPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o tych butkach? Nudzą mnie już zwykłe buty, są brzydkie i myślę nad tymi. Przy okazji da mi to też trochę więcej wzrostu (mam 155 XDDD) Po ile chodzą takie buty i do czego najbardziej pasują?

Opublikowano

Szczerze jakbym miał wydawać jakieś 400-500zł na buty to wolałbym coś bardziej eleganckiego,albo nawet jakieś zwyczajne trampki (vansy czy consy). Wcale jak dla mnie nie są takie wygodne mimo tej megazajebistej cudotwórczej "poduszki" i strasznie ociekają gimbazą.

Opublikowano

Są za drogie moim zdaniem.
Jeżeli chodzi o ich wygląd to zależy jaki kolor, ale i tak mam Neutralne zdanie na ich temat.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Czekam na hejty jakie te buty są c*****e i niewarte ceny. Air Maxy to Air Maxy. Płaci się za markę, ale też za jakość. Sam je mam i są:

a) wygodne

b.) fajnie wyglądają

c) pasują do wielu rzeczy

d) dodają trochę wzrostu

Jeżeli jesteś dość zamożny i nie szkoda Ci wydawać na buty to nic nie stoi na przeszkodzie. Jednak jeśli ściskasz pasa, to w takiej sytuacji wolałbym kupić buty za 200 zł (również jest wiele fajnych modeli) i to 300 zł odłożyć na tzw. "czarną godzinę".

4961814087238241191981.png

Opublikowano

Co sądzicie o tych butkach? Nudzą mnie już zwykłe buty, są brzydkie i myślę nad tymi. Przy okazji da mi to też trochę więcej wzrostu (mam 155 XDDD) Po ile chodzą takie buty i do czego najbardziej pasują?

Co jest śmiesznego w wzroście? 

ps. Nigdy ich nie miałem na nogach. lecz wolałbym wydać te 300 zł na jakieś adidas neo ;)

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Cholera, 500 złoty? Pie*dolę. Chyba że są jakieś air maxy za 200 złoty to jeszcze może się znajdzie. Pytanie tylko czy są? :P Mercuriali nawet mi nie polecajcie. :P

Opublikowano

^Śmieszne w tym wzroście jest to, że jestem w 3 klasie gim i mam 1.55. To jest śmieszne. :D

Adidas neo? Pierwsze słyszę. :D Pytanie też takie ile może mi air max dodać cm wzrostu?

Opublikowano

Szczerze z początku też myślałem,że vansy,consy blabla to pedalstwo. Ale z czasem zrozumiałem,że c**j wam do tego co kto nosi xD Ważne,że są dla mnie wygodne i pasują do wielu rzeczy. AirMaxy overpriced według mnie.

Opublikowano

AirMaxy wyglądają sportowo, więc możesz kupić jakieś buty ze skóry (bd wyglądały dosyć ładnie i porządnie), lub glany (nie mówię o czarnym lakierku).

But nie do zdarcia, a przy tym nie wygląda źle (+5 cm do wzrostu xD):

YBYBQ04.png

Vansów Ci nie polecam, rozwalą się przy pierwszej lepszej okazji. Lepiej kupić jakieś podróbki bo szkoda hajsu. 

Opublikowano

te buty są niedojebane :DDD

A tak poważnie, uważam że airmaxy są za drogie, nie są warte swojej ceny bo po prostu można kupić buty 2x taniej dobrej jakości (adidaski np.), do tego bolą od nich stopy, a pozatym są to buty do biegania i taki był pierwotny zamysł, a nie jakieś pierdzelenie, że nastolatkom się podoba, więc nie noście Ich jeśli nie biegacie pls ;_;

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Nie bierz maksów - typowe buty dla gimba. Jak już polecam Ci Jordany. Tak jak maksy dodają ok.3 cm wzrostu. Sam mam 2 pary, a są w takiej samej cenie jak maksy. Polecam stronę basketzone.pl

Opublikowano

jordany 1 kupisz juz od 300zl

jak ktos wspominal air maxy sa overpriced, nie dalbym 500zl za oryginalne takie buty (za jordany, coby czy inne owszem)

wolalbym kupic 2/3 pary podrob vansow (bo to prawda ze sie rozlatują, tez są overpriced lecz w mniejszym stopniu) niz jedna pare maxow

­

Opublikowano

te buty są niedojebane :DDD

A tak poważnie, uważam że airmaxy są za drogie, nie są warte swojej ceny bo po prostu można kupić buty 2x taniej dobrej jakości (adidaski np.), do tego bolą od nich stopy, a pozatym są to buty do biegania i taki był pierwotny zamysł, a nie jakieś pierdzelenie, że nastolatkom się podoba, więc nie noście Ich jeśli nie biegacie pls ;_;

2555.jpg

Większych głupot dawno nie czytałem. Dziwne musisz mieć te stopy.

4961814087238241191981.png

Opublikowano

jordany 1 kupisz juz od 300zl

jak ktos wspominal air maxy sa overpriced, nie dalbym 500zl za oryginalne takie buty (za jordany, coby czy inne owszem)

wolalbym kupic 2/3 pary podrob vansow (bo to prawda ze sie rozlatują, tez są overpriced lecz w mniejszym stopniu) niz jedna pare maxow

chodzi mi o nowe kolekcje randomnoob
Opublikowano

kiedyś mi się podobały, po pół roku noszenia mi sie po prostu znudziły (wygląd, model 90), poza tym widziałem co 5 osobę w amx'ach. swoje kupowałem w angli za f95, to jakieś 475zł

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...