Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasze wrażenia z testu 9.3

kYRA.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Walker Bulldog ma magazynek? Bo mi sie zdaje że strzela co 1s, Siedzę sobie w krzaczkach, i co jedna sekundę obrywałem od niego.

Ma, 10 strzałów co 2 sekundy, ale ma niską pene, nawet na goldzie i do tego ładuje 30 sekund.

Opublikowano

JAKA NISKA PENA ?

175 peny na 7t do dla Ciebie mało ?

T69 ma 173

13 90 ma 170

Ta, ale mm do 10t, do tego ma HEATy na goldzie, o penie niższej od golda 13 90.

Nie twierdzę, że to nie wystarcza, ale wolałbym grać na działku o lepszej penetracji.

Opublikowano

Ta, ale mm do 10t, do tego ma HEATy na goldzie, o penie niższej od golda 13 90.

Nie twierdzę, że to nie wystarcza, ale wolałbym grać na działku o lepszej penetracji.

A t69 i 13 90 mają do 9?

Zagrałem 10 bitew i te heaty problemu nie sprawiają jakiegoś zbytniego, umiejętne strzelanie i fajny wynik można wykręcić.

Jak rzuci na 8t to już wgl golda nie trzeba używać ^^

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

A t69 i 13 90 mają do 9?

Zagrałem 10 bitew i te heaty problemu nie sprawiają jakiegoś zbytniego, umiejętne strzelanie i fajny wynik można wykręcić.

Jak rzuci na 8t to już wgl golda nie trzeba używać ^^

Jak przebijesz takiego is-7 od boku to napisz do mnie, kupię Ci golda, ok? HEATy jak działają każdy wie. Czołg ma na prawdę wiele zalet, ale penetracja op nie jest.

Opublikowano

Penetracja jest wystarczająca na zwykłych. Grałem t-71 i nie użyłem ANI JEDNEJ GOLDOWEJ PESTKI a dlaczego... ? bo 1 pestka waląca po 150 dmg kosztowała 4,8k!! tyle to powinien cały magazynek kosztować! 

Opublikowano

żadne bo są jakieś błędy

Każdy musi czekać w kolejce, to normalne ;)

Penetracja jest wystarczająca na zwykłych. Grałem t-71 i nie użyłem ANI JEDNEJ GOLDOWEJ PESTKI a dlaczego... ? bo 1 pestka waląca po 150 dmg kosztowała 4,8k!! tyle to powinien cały magazynek kosztować! 

@kYRA. by grał full gold, bo "kto bogatemu zabroni".

Opublikowano

Każdy musi czekać w kolejce, to normalne ;)

Nie jest to normalne w sensie gdy jesteś 100 w kolejce i wypieprza Cię na 2 serwer i jesteś 13 k osobą w kolejce

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...