Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasze wrażenia z testu 9.3

kYRA.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grałem odrobinę rano, ale mało tego. W dzień nie ma miejsc na serwerze, a pod wieczór są CW itp..

Opublikowano

Nie sądzę, teraz wszyscy grają t49 to dlatego im taki dmg wchodzi ^^

Ta, ale w 10t z OB'ków po 300-500 wchodzi.

Opublikowano

Ale ładuję długo.

Wyjdzie to w praniu, najwyżej znerfią ;)

Ludzie wydadzą free expa na dojście do T49, a potem będzie sytuacja jak z wtf - masa nerfów.

Opublikowano

Ludzie wydadzą free expa na dojście do T49, a potem będzie sytuacja jak z wtf - masa nerfów.

No to ich problem, wiedzą, że jest takie coś jak balans czołgów ;)

Ja sobie będę szedł na spokojnie i gdy będzie exp x2 to będę robił 50 100 i tą linie.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

A tak swoją drogą sprawdzał ktoś atakowanie twierdz? Będziemy mogli bezkarnie atakować T18 Albert Team?

Opublikowano

@Juri. Najpierw trzeba uzbierać conajmniej 6 członków klanu którzy mają testa, zdobyć surowców na ulepszenie jednostki dowodzenia na V, ulepszyć i dopiero atakować. Wątpie aby komukolwiek się chciało, bo raczej tylko najlepsze klany zawczasu pozbierały zapasy.

Opublikowano

U mnie są jakoś wysokie pingi na 2 serwerze testowym. Chyba to wina netii.. a tak ogółem to póki co 9.3 ujdzie, wolałbym dostać havoka :P Ale nowe czołgi itp. też się przydadzą, nie można mieć wszystkiego :)

Opublikowano

U mnie są jakoś wysokie pingi na 2 serwerze testowym. Chyba to wina netii.. a tak ogółem to póki co 9.3 ujdzie, wolałbym dostać havoka :P Ale nowe czołgi itp. też się przydadzą, nie można mieć wszystkiego :)

Do końca roku będzie w całości Havok ;)

Opublikowano

Walker buldog <3

5 perkowa załoga już czeka :3

Nawet nie masz lajtów USA zaczętych... skąd ty tą zalogę weźmiesz?

Bo ja już u ciebie naliczyłem... z 5 5perkowych załóg, gdzie na 5 perk trzeba około 2000 bitew na jednej zalodze...

Coś kręcisz...

Bo nie sądze, by twoja jadzia, wzta, usa lajty, is3/is-6 i coś leopold czy coś tam innego miały 5 perek...

Opublikowano

Nawet nie masz lajtów USA zaczętych... skąd ty tą zalogę weźmiesz?

Bo ja już u ciebie naliczyłem... z 5 5perkowych załóg, gdzie na 5 perk trzeba około 2000 bitew na jednej zalodze...

Coś kręcisz...

Bo nie sądze, by twoja jadzia, wzta, usa lajty, is3/is-6 i coś leopold czy coś tam innego miały 5 perek...

Przeczytaj poprzednie posty ...

Załoga z hellcata idzie ;)

Mam pełno załóg przeszkolonych np. z meda na ht itp.

Także stąd taka ilość perków, nudzi mi się czołg no to przeszkalam na inny ;)

2k bitew ?

Cały czas jest misja na załogę x2 bądź x3 ;)

Ale ciesze się, że martwisz się o moją załogę ^^

Ja tam czekam na walkera, będzie idealny na esl ^^

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Przeczytaj poprzednie posty ...

Załoga z hellcata idzie ;)

Mam pełno załóg przeszkolonych np. z meda na ht itp.

Także stąd taka ilość perków, nudzi mi się czołg no to przeszkalam na inny ;)

2k bitew ?

Cały czas jest misja na załogę x2 bądź x3 ;)

Ale ciesze się, że martwisz się o moją załogę ^^

Skomentowałbym, ale dostałbym warna za flame/obrazę.

Czekam na LTTB i T49 - ten pierwszy to powrót T-50-2, a drugi to roz***wiacz totalny. Fajnie się nim będzie niszczyło łodefaki.

Opublikowano

Skoro rozmawiamy o ,,o pe" to T49 na CW przykładowo na kampanii będzie robił niezły syf na takich otwartych mapach jak na Rzecze czy El Haluf. Zobaczymy co będzie dalej, bo to nowe lajty uważam za udane.

Opublikowano

T-50-2 był aż taki ważny, bo wtedy był jednym z niewielu czołgów z V-max 72km/h. Aktualnie są takie rzeczy jak Pz. I C, a dochodzi RU251 więc teraz mogliby go znowu wprowadzić i nie byłby ani trochę niezbalansowany.

Opublikowano

T-50-2 był aż taki ważny, bo wtedy był jednym z niewielu czołgów z V-max 72km/h. Aktualnie są takie rzeczy jak Pz. I C, a dochodzi RU251 więc teraz mogliby go znowu wprowadzić i nie byłby ani trochę niezbalansowany.

Mi osobiście ten LTTB (czy jakoś tak) przypomina T-50-2, bo jest tak samo zwinny i szybki. Działko ma jedynie lepsze, bo biorąc pod uwagę losowanie ma takie same jak T-50-2.

Opublikowano

T-50-2 nie był zwrotny, miałem go i jedyne co miał fajne to V-max. A LTTB ma losowania lepsze od T-50-2, bo T-50-2 wyrzucało na XI i XII tier bitewny, a LTTB maksymalnie na X wyrzuci ;)

Opublikowano

Walker Bulldog ma magazynek? Bo mi sie zdaje że strzela co 1s, Siedzę sobie w krzaczkach, i co jedna sekundę obrywałem od niego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...