Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] O co chodzi z ForceOP?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam nie zbyt ogarniam co to forceop robi wogole jest taki program czy to fake?

Niby łamie zabezpeiczenia serwera i wykorzystuje bugi.

Nie ma takiego programu, zazwyczaj jest to backdoor, albo technik zostawił sobie opa na innym nicku,

A ekipa z PolandCrafters? Jak to wyjaśnisz? 

Opublikowano

Niby łamie zabezpeiczenia serwera i wykorzystuje bugi.

A ekipa z PolandCrafters? Jak to wyjaśnisz? 

Powiedziałem swoje.

Najlepszy był typ, który napisał program, w którym wyskakują jakieś losowe komunikaty, a potem niby daje mu opa. Ale jak ktoś wyjaśnił, on miał najzwyczajniej technika na serwie, więc miał dostęp do wszystkiego, to pewnie dał na inne konta opa i tyle

Link proszę :)

//

@1361622928-U485574.pngDevKamiloPL

Gdyby takie coś istniało, to na pewno nie za darmo :)

3522088333.png

No Nieźle

Opublikowano

@Lerion a jakis koles pare minut temu wrzucil force op pobralem to ale nie wiem czy dziala

@1361622928-U485574.pngNetherSky_ ty pisales tam komenatrz wiesz czy to dziaia?

Gdyby działało autor by sie zamykał tematu więc nawet tego nie odpalaj odrazu usuń no chyba że chcesz mieć wirusy na kompie to odpal ;/

Opublikowano

@Lerion a jakis koles pare minut temu wrzucil force op pobralem to ale nie wiem czy dziala

@1361622928-U485574.pngNetherSky_ ty pisales tam komenatrz wiesz czy to dziaia?

Skoro masz, to sprawdź czy działa i się z nami podziel, ale na 100% jest to trojan, lub zwykły program, który nawet nie działa poprawnie :)

3522088333.png

No Nieźle

Opublikowano

ForceOp by PolandCraft to bujda jeśli ktoś się u nich reklamowali to albo wpisywali te same hasło lub przez azrank który jest napisany przez byłego admina PolandCraft ;)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Zdobyłem force opa polandcraft. Dogadałem się z właścicielem i podał dane logowania, działa!!!

Login: RooT

Hasło: alpha07b

xxx

Korzystajcie póki jest!

Nie pobierajcie ponieważ bez skanu jest i admini polandcrafters nigdy by nie dali force'opa za darmo nawet za $.

Opublikowano

Zdobyłem force opa polandcraft. Dogadałem się z właścicielem i podał dane logowania, działa!!!

Login: RooT

Hasło: alpha07b

xxx

Korzystajcie póki jest!

Dodaj skan. Czas do 22:00.

@Michalekp99

Opublikowano

No właśnie... ustaw 80 npc, dodaj do nich wiadomości i masz fake'owe 80 osób jak to zawsze PLC robi...

W skrócie: jesteś śmieszny

Wracając do tematu

Nikt nie udostępni tobie force opa... zawsze są autorskie i autorzy się nimi nie dzielą. Ten fake'owy force op jest po to, żeby wbić wam do głowy, żebyście nie szukali takich programów w internecie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...