Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co z tą tiverią ?

7Tech

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer byl bardzo dobrze zabezpieczony przez atakami ddos wiec ten wariant odpada.

Gralo tam ok 100 osob,teamu nigdy nie widzialem wiec prawdopodobnie wylaczyli go na stale,gdyz nie przynosil zyskow.

Srij9JT.png

Opublikowano

Serwer podobno było opłacony na 2 lata więc czemu akurat teraz by mieli wyłączać i to bez żadnej informacji ?

Opublikowano

Dobra nie ma sensu dyskutować co mogło się stać. Czekam dalej może ktoś będzie wiedział ;_;

Opublikowano

HAHAH 1.5 roku temu mieli podobno dodać nowości i do dnia dzisiejszego tak przekładali, że niby trwają prace itd... Z takim zamknięciem to ponownie w przyszłości nie mają co szukać na rynku serwerów prywatnych..

Opublikowano

Tiveria była dlamnie bardzo dobrym serverem ale zawsze się chwiał nad przepaścią. Sprzedałem przez to eq i dobre postacie i tak już wtedy ludzie masowo odchodzili. Zarobiłem 700zl + Dodatkowo zbanowałem 3 osoby za oszustwa :)

Opublikowano

Server padł i raczej nie powstanie, szkoda. Od początku byłem za reaktywacją wtedy jak nic licznik by wskazywał co najmniej 1.000 graczy online. :P

Opublikowano

Na serwerze ostatnimi czasy było mało graczy, więc go wyłączyli. 0 nowych graczy, tylko ciągle Ci starzy. Szkoda, że off, bo miałem tam fajne eq. :D

Opublikowano

Serwer upadł już z 1-2 lata temu, liczba PRAWDZIWYCH GRACZY była naprawdę niska, sam tam grałem ale nawet nie było z kim :). Więc pewnie wyłączyli bo z is'u nie szło pewnie nawet na opłacenie serwa :)

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

Nie można jej porostu sprzedać? Jak się Balon/Tomasz/Sui nie chcieli/chcą zajmować, to po co ja dalej ciagnać? Sam znam kilka osób zainteresowanych kupnem..

Serwer ogólnie jest bardzo dobry..

Pozdrawiam Mamooth - Tiveria....

Tiveria.pl 

Start : 04.08.15 - GODZINA 18-20

Oczekujemy :)

Opublikowano

A jak ten serwer miał na siebie zarabiać, skoro nic na nim nie robili? Jeśli to ma być powód zamknięcia (brak zysku) to szczyt głupoty. Jakoś mi się w takie wyjaśnienie wierzyć nie chcę.

Opublikowano

Serwer TIVERIA juz działa, zapraszajcie ludzi, zaczynamy po raz kolejny na ostro grac, powrot do tamtego tygodnia :) Wchodźcie do gry !!!!

Powiedz do czego wracać mają ? Bo jak do tego co przedtem to nawet nie ma sensu..

Opublikowano

Wyłączony serwer był od piątku. Żadnego k***a info nic. W c***a walą kompletnie od 2 lat. Niewiem po jakiego skurwysyna go włączali ponownie jak i tak gówno robią i zrobią na nim. Banda kretynów w teamie.

Opublikowano

serwer już swoje wystał i nie ma co się denerwować z tego co widzę to gra w tym momencie 66 osób więc moim zdaniem nie ma sensu go już trzymać lepiej restart od zera zrobić może więcej ludzi zagra na nowej odsłonie. 

Opublikowano

Serwer był wyłaczony z powodu problemów płatności, jest to potwierdzone info od Grega - Adminstratora Forum.

Tiveria.pl 

Start : 04.08.15 - GODZINA 18-20

Oczekujemy :)

Opublikowano

Serwer był wyłaczony z powodu problemów płatności, jest to potwierdzone info od Grega - Adminstratora Forum.

No czyli już nie długo wyłączą. Wystarczy odrobine chęci bo ten server jest w maire i bygrało tam 1k osob.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...