Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NetherStorm

XayanixXD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bpmODap.png

IP serwera: nstorm.maxc.pl

Adres WWW: netherstorm.pl

Adres TS3: ts.nssv.pl

Jesteśmy serwerem funkcjonującym od końca marca tego roku. Serwer ten, tworzony jest przez osoby doświadczone.

Głównym celem rozrywki jest wojna pomiędzy gildiami, jakość tej rozrywki zapewniają autorskie pluginy oraz skrypty.

Skrypty są powoli zastępowane autorskimi pluginami przez technika (za razem właściciela serwera).

Sam serwer wyposażony jest w 18 GB pamięci dedykowanej oraz 6-rdzeniowy procesor (dodatkowo

zabezpieczony systemem AntyDDoS.)

Do założenia gildii wymagane są przedmioty lub specjalny token (nagroda w eventach). System gildii jest

znanym, lub nie pluginem FunnyGuilds. Serwer jest stworzony wyłącznie z myślą o graczach i przez graczy. To Wy decydujecie co ma się pojawić na serwerze, a co nie powinno mieć miejsca.

Średnia ilość graczy utrzymuje się zazwyczaj powyżej 100, w weekendy 200.

Grałeś już u nas kiedyś? Zajrzyj do nas ponownie i przekonaj się jak się odmienił serwer!

Administracja jest dostępna w grze maksymalnie długo, stara się pomagać graczom w miarę możliwości.

Na serwerze nie ma postoju! Codziennie coś zmieniamy, dodajemy, naprawiamy.

Eventy są organizowane w każdy weekend, staramy się aby każdy gracz skorzystał z eventów.

Drop ze stone nie przekracza 10%, dostosowany jest w ten sposób, aby odpowiadał osobom szukającym

łatwego/średniego pod względem trudności serwera.

DvMd7Sv.png

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hhah autorskie gildiie rozjebaleś mnie xD serwer slaby nie polecam a administratorzy to dzieci widać po zachowaniu na tym temacie :)

Opublikowano

Co to za s**t? wszedłem na serwa pierwszy raz, zrepsiło mnie gdzieś poza spawnem, pisałem do kid moda czy jest aby sie o coś zapytać, i dostałem bana o.O . (za multikonto) pozdro 600 NIE POLECAM.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...