Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PROBLEM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam mały problem nie z dziedziny "że hacki nie działają" ani net framework 3.5 bo to wszystko mam. A więc założyłem sobie nowe konto na warrock.net i loguje sie w warrocku i jest napisane "unregister user". Więc ok loguje sie na stronie i jest napisane że dostałem bana za hackowanie i żebym napisał ticketa to dowiem się więcej i napisałem.Gościu o niewiadomym nicku dał mi bana za nic i tak 2 konta pod żąd nie nie wiem co zrobić ? Jak on mnie znajduje może widzi adres ip nie wiem prosze o pomoc !!!!!!!

1285279961299.gif
Gość KrZySiEqq xDD
Opublikowano

po pierwsze na wr.net niezakłada się kont tylko na g1 a miałeś status pending??

Opublikowano

@Up2

Muahaha?

WWW.warrock.net

Register Now

I nie że nie zakłada sie na warrock.net tylko poprostu pisze warrock.gamersfirst. tak jakby sie ze sobą złączyli: )

Opublikowano

A uzywales kiedys hakow na pewno tak raczej teraz juz wszystkie nowe konta beda banowane a tak wogole masz zmienne Ip czy stałe ?

@ to czemu sie dziwisz ?

dwislakrakow88810.jpg

w320.png

Po 1000 poscie zaczynam udzielać sie na forum

Spam Connecting People
Specjalista
Opublikowano

Ja ci radze przeinstalować system (all files) i nie będzie kicków :)

JH

Jebać Hydraulików! JH Na 300% Tylko Bóg może mi naprawiać rury! Only God can repair my pipes...

Dziś jest JP , jutro będzie JSP , a pojutrze JH!

Opublikowano

jak ma stale Ip to po co dalej drazyc temat chyba zeby reinstal sprawa prosta stale Ip masz ban na Ip ...

dwislakrakow88810.jpg

w320.png

Po 1000 poscie zaczynam udzielać sie na forum

Spam Connecting People
Opublikowano

a ja radze sciągnąć ip changera zmiennić ip i po kłopocie. ja wczoraj nie wiem czemu non stop dostawałem bany myśle że gdzieś z 50 i moge grać.

Opublikowano

tak sie zdarza tez tak mialem ale skad wiesz e to jakis gosciu a nie k2

tiger.jpg~~|~~tiger.png

--------------------------------------------------------------------------------------

Czapa thx za sygne.

Opublikowano

Lol co ma piernik do wiatraka?

To co, że ma stałe IP ja tez mam i jakoś banów nawet jak hackuje nie dostaje...

Przeskanuj kompa [chociaż to jest wręcz niemożliwe, żeby ktoś z zewnątrz Ci banował konta...] może coś Ci wykryje.

Jak nie to zrob formata i po klopocie[wiem ze nie zaciekawa opcja]

e8k1et.gif
Opublikowano

skasuj wszystkie stare hacki i przeskanuj kompa, moze masz bana na MAC.

i kurwap o pierwsze:

BYLO JUZ TYLE RAZY MOWIONE ZE K2 NIE DAJE BANA NA IP, WSZYSTKO DLATEGO ZE ZDAJA SOBIE SPRAWE IZ WIELE LUDZI MA ZMIENNE IP + INTERNET OSIEDLOWY, WIEC ABY UNIKNAC ZBANOWANIA CALEGO OSIEDLA LUB ZAKRESU IP DAJA BANA NA MAC

ZEBY SIE DOWIEDZIEC CO TO ADRES MAC ODSYLAM DO GOOGLE.

wiem ze to i tak gowno zmieni bo ciemnota tutaj dalej bedzie wierzyc w bany na ip.

1zy7no7.jpg

hahaha smieszny jestes . to ze jestes adminem to nic nie znaczy . jestes takim samym czlowiekiem jak ja i kazdy inny :)

Opublikowano

Miałem ten sam problem - robiłem konto i ban.

U mnie ten problem rozwiązał się (na swój sposób sam)

Było to mniejwięcej tak: Dostawałem bany i bardzo mnie to wnerwiało - przez to postanowiłem zrobić sobie przerwe z Wr na jakiś czas - ściągnąłem więc imo dobra gre, ale okazało się, że była zasyfiona w takim stopniu, że mi spi******ła komputer. Dałem go do naprawy, bo najpierw myślałem, że to jakaś część jest do wymiany. W sklepie dowiedziałem się, że nie sprzęt lecz system nawalił. Przeinstalowalem go więc i po tej "akcji" wszystyko wróciło do normy.

Jeżeli pomogłem - oceń mnie.

Opublikowano
Ja ci radze przeinstalować system (all files) i nie będzie kicków :)

Weźcie dzieci neo nie piszcie takich bzdur... może powiedz jeszcze żeby kupić nowy komputer....<lol>

PO CO DZIELIĆ TE 98% I 2%?? NIECH KAŻDY SŁUCHA TEGO CO LUBI.

JEŚLI TEŻ TAK UWAŻASZ TO WKLEJ TO DO SWOJEJ SYGNATURY!!!!!

WIESZ CO SIE LICZY? ......... SZACUNEK LUDZI ULICY!!!!! ZAPAMIĘTAJ TO SOBIE wiec ODDAJE TO CO ROBIE MOŻE TWOJA PÓŁKĘ ZDOBIĘ TO KAWAŁEK MEGO ŻYCIA TO NIE GRZEJE NIE ZACHWYCA WCIĄŻ DOLINA SIE ZACZYNA MOŻE BEDZIE JESZCZE GORZEJ JESZCZE GORZEJ JESZCZE GORZEJ...WSZYSCY RÓWIEŚNICY WYCZYN POKOŃCZYLI ... UNIWERKI BIZNES FRAKI.

Większość ludzi w internecie są analfabetami... ja piszę poprawnie po polsku.

PEJA RULEZZZZZZZ

Specjalista
Opublikowano

@1up kolejny troll który niezna różnicy między banem a kickiem , nasz racje może ma bana na hareware i nowy komputer to dobre wyjście ...

JH

Jebać Hydraulików! JH Na 300% Tylko Bóg może mi naprawiać rury! Only God can repair my pipes...

Dziś jest JP , jutro będzie JSP , a pojutrze JH!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...