Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PYTANIE NA TEMAT BANOW

ProStoVNick

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam pytanie odnosnie pixel bota Palla by palavia. Latalem na nim pare dni i chcialbym sie dowiedziec czy istnieje mozliwosc wykrycia go ?  Moge teraz dostac bana ? 

Opublikowano

za pallavie zbanowali tylko kilka kont ale jest ten bot jak dla mnie bezpieczny bo przykladowo jak banowali konta to za pallavie szlo 2-3 konta a za fs bota szlo po 100+ kont , wiec mysle ze pallavie mozna uzywac a szanse na bana masz bardzo male :)

Opublikowano

za pallavie zbanowali tylko kilka kont ale jest ten bot jak dla mnie bezpieczny bo przykladowo jak banowali konta to za pallavie szlo 2-3 konta a za fs bota szlo po 100+ kont , wiec mysle ze pallavie mozna uzywac a szanse na bana masz bardzo male :)

HEHE to wez uzyj bota, ale najpierw powiedz jaki serwer i poprawny nik i zobaczysz ile polatasz ..... na to nie ma reguly ktos wystarczy ze podpiertoli bo go niszczyles i tyle :) podobnie ja mialem na SF za free perman mysle ze komus na tym zalezalo.

Opublikowano

HEHE to wez uzyj bota, ale najpierw powiedz jaki serwer i poprawny nik i zobaczysz ile polatasz ..... na to nie ma reguly ktos wystarczy ze podpiertoli bo go niszczyles i tyle :) podobnie ja mialem na SF za free perman mysle ze komus na tym zalezalo.

co ty gosciu w tej chwili pierdolisz bo jak dla mnie kompletnie bez sensu .... kto mowi o podawaniu serverow i poprawnego nicku ? co ty jebniety jakis jestes ? jak napiszesz prawidlowe dane konta to ktos moze to wykorzystac albo wyrwiesz poprostu bana to jest normalne ... poprostu wlaczasz pallavie i zapierdalasz zbierajac palladynki a bana za tego bota dostaje 1 osoba na 100 wiec jezeli masz rzeczywiscie pecha to bedziesz narazony . Tak pozatym to za SF cie zbanowali ? to co ty sie k***a dziwisz jak ten program ingerowal w gre bo podmienial pliki wiec zdziwiles sie ze bana dostales haha ... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...