Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie o zarobek w dt

Bartuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, przyszedl mi taki pomysl do glowy, a na necie nie moge znalezc za bardzo czy sie oplaca, mam bodziaka 76 lvl z aura na p i eq takim aby zaczac zarabiac, solo dt prawie dam rade, ale niestety tylko prawie i wpadl mi do glowy pomysl zeby chdodzic na 2 pietro na krola demonow zabijac go i relog zawsze ku dropnie i szansa na kd mam rekawice i czy ktos teog probowal ? Jest jakas realna szansa na dropienie kd ? Dzieki z gory

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie jest to opłacalny pomysł. Jak nie dajesz rady solo dt to poszukaj kogoś i na kowala/ 7 piętro lataj. Wtedy zarobisz. Na drugie piętro nie ma sensu chodzić, bo wybijanie mobów+ słaby drop nie opłacą się. 

Opisz swoje eq to podpowiem gdzie lepiej zarabiać. Jak masz buffa może red las metki. 

Opublikowano

no ale mi wyczyszczenie 1 ch z krolem zajmuje okolo 5 min z kazdego jest ku i co szansa na kd jest mniejsza niz z innego bossa czy np metka ? ebo+8 wisior buty bransa 1k pz zelak +9 rib +9 sr 37 tarcza na 61+9 razem 608 defa skonczony biolog, buff 40 lvl bez rewelacji, w red lesie ciezko znalezc metki :/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

no ale mi wyczyszczenie 1 ch z krolem zajmuje okolo 5 min z kazdego jest ku i co szansa na kd jest mniejsza niz z innego bossa czy np metka ? ebo+8 wisior buty bransa 1k pz zelak +9 rib +9 sr 37 tarcza na 61+9 razem 608 defa skonczony biolog, buff 40 lvl bez rewelacji, w red lesie ciezko znalezc metki :/

Z takim eq na 76 lvlu nie masz po co jechać do red lasu, same driady Cię zbiją.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Lajtem zbijesz metki w red lesie, ale potrzeba trochę czasu (ok.~6min). Dodatkowo na 90 będzie ciężej bo są "gęstsze" spoty auto-atakujących mobów więc jedynie za polanką respi się 90 na tzw. "bezpiecznej strefie". 

Opublikowano

Lajtem zbijesz metki w red lesie, ale potrzeba trochę czasu (ok.~6min). Dodatkowo na 90 będzie ciężej bo są "gęstsze" spoty auto-atakujących mobów więc jedynie za polanką respi się 90 na tzw. "bezpiecznej strefie". 

6 minut? śmiech.

6 minut po respie już nie ma żadnego. To PL, tam nie gra 20 osób..

0VPaRnd.png

Opublikowano

Zawsze możesz spróbować czy to dla Ciebie opłacalny interes. Jeśli nie to ja również polecam kowala. ;)

Opublikowano

W 5 min jakos wybijam metka na 85 :P driady na szczescie mnie nie zabijaja :p Czyli Ty musisz je rozwalac w 30 sekund skoro 6 min po respie juz nic nie ma, szacun dla Ciebie kolego :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mizune grałaś kiedyś na PLu? Wątpie. chyba, że szamanką z chłoptasiem, który Cię expi i tak dalej. Typowa laska. 

Więcej nie odpisze bo z idiotami nie rozmawiam, a ktoś taki jak TY na siłę będzie próbować mi wmówić coś czego nie wiem. 

Opublikowano

Mizune grałaś kiedyś na PLu? Wątpie. chyba, że szamanką z chłoptasiem, który Cię expi i tak dalej. Typowa laska. 

Więcej nie odpisze bo z idiotami nie rozmawiam, a ktoś taki jak TY na siłę będzie próbować mi wmówić coś czego nie wiem. 

Grałaś? hahahahaha xD Mizune to bad boy jakich mało. :P (chłopak ośle. )

Wracając do tematu, lepiej chodzić na kowala i paić itemki, niż na jakiegoś króla demonów..

No i red las, metki 75, 80, 85 bo na 90 nie dasz rady. Albo popracuj jeszcze nad eq i rób solo DT. 

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Oplacalne to nie jest w zaden sposob dlatego ze w dobrej cenie masz raptem 2-3 ksiazki. Juz predzej na 7 w DT podropic kamoli i przy okazji ksiazki ale to na tyle szczerze mowiac ;)

Opublikowano

Polecam ci zainstalować kramera i leciec sobie na red las na metiny. Ja na 50lvlu z super eq 400 defa daje rade na metinach w red z buffem 35 oczywiście z WH.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Jeżeli nie ogarniasz sam DT, to wal na razie tego króla, jak już coś ogarniesz, to kupisz Sb eq i bd sam chodził :). Ale jak piszą UP chodź z kimś na całe DT. 

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

Ja bym Ci poradził zgarnąć jakiegoś kolegę + Buffa i lecieć na kowala i ulepszać.

To chyba najbardziej opłacalny dla Ciebie zarobek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...