Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gold - ciekawe picki?

kubica1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sieeemanko :D

Aktualnie jestem w dywizji Gold 5

Bardzo lubie grać na midzie,

lubie takze wymyslac rozne taktyki nwm jak to napisac

mysle ze gram lepiej niz gold 5 oczywiscie nie chce hejtow jak bys gral lepiej to bys mial wyzsza dyzwizje

po prostu nie feeuje zawsze stawiam wardy robie ss'y koncze z bardzo dobrymi statami.

i tak teraz moje pytanko chcialem zebyscie podali jakies CIEKAWE picki na Mida ktorymi sie rzadko gra

Mysle ze moze to byc bardzo efektywne.

Narazie stawiam na 

-Twisted Fate ludzie nie umieja go controwac bardzo fajnie sie nim gra :)

Opublikowano

@kubica1234

Swain naprawdę fajny i dobry champion :) Nwm czemu tak rzadko pickowany... Po 6 lv używasz stuna, R, Q, E ewentualnie ignite i typ leży na 100% :) W TF bardzo przydatny, odpala R i może praktycznie pełnić rolę tanka xD

916741414680034286162.png

Opublikowano

@kubica1234

Swain naprawdę fajny i dobry champion :) Nwm czemu tak rzadko pickowany... Po 6 lv używasz stuna, R, Q, E ewentualnie ignite i typ leży na 100% :) W TF bardzo przydatny, odpala R i może praktycznie pełnić rolę tanka xD

Sproboje :)

Podobno bardzo duzo swaina w platynie :D ?

Opublikowano

@kubica1234

Szczerze jak boostuje ludzi i jak jestem w platynie to Swain jest raz na 10-15 meczy :/ Ten champ został zapomniany moim zdaniem, a to źle.

Swain ma okropnie trudne lasthity ale nadrabia z czasem.

Hejo

Opublikowano

Nautilus ad na mida ope nie no tak na prawdziwo to polecam ap tristane która jak jest nafeedowana to z samego ulta może one shootować przeciwników. malzahar tylko nie ma za bardzo eskejpu.

Why don't presidents fight the war?
Why do they always send the poor?

System of a down - B.Y.O.B "2005"

Pomogłem ? - daj [+]

Opublikowano

Veigar,Brand, Zyra -> Ostatnio sobie pogrywam, stare czasy jak była grana na midzie :D

Nie udzielam pomocy na PW.

Opublikowano

Ciekawy pick na mida? hmm może Veigar?

Jednym ultem idzie zabić przeciwnego apc , 1000ap + , aoe stun 

minionek_5956.png

Opublikowano

Twisted Fate. Łatwo się farmi, ciągła mana z niebieskiej karty, w razie ganku masz stuna, dobre ganki z ulta. Na poziom Golda bardzo dobry champ. Wiem bo sam jestem w goldzie ;)

Opublikowano

Właśnie coś tym Swainem też bym pograł.

Mam go a nie gram:D

Polecam Ci fiorę na mida. Bardzo fajnie się nią gra, dobra jest też tristana AD (burst ma, a to, że walczy na APC daje jej przeżyć early/mid. W late game macie 2x carry). Jarvan na mida też jest b. fajny. Cait na mida/twitch. Zac ap/xin(ad)..

Wszystkie picki testowane, jak chcesz mogę Ci podać bulidy, jakieś tricki.

Opublikowano

Polecam Ci fiorę na mida. Bardzo fajnie się nią gra, dobra jest też tristana AD (burst ma, a to, że walczy na APC daje jej przeżyć early/mid. W late game macie 2x carry). Jarvan na mida też jest b. fajny. Cait na mida/twitch. Zac ap/xin(ad)..

Wszystkie picki testowane, jak chcesz mogę Ci podać bulidy, jakieś tricki.

wiesz co sądze że fiora to papier :DDDD ahh xDdd fiora na mida vs np ahri jasiu  koles ty wgl masz pojecie o lolu :D?

Opublikowano

wiesz co sądze że fiora to papier :DDDD ahh xDdd fiora na mida vs np ahri jasiu  koles ty wgl masz pojecie o lolu :D?

Składnia :(.

Mam pojęcie, ale fiora na niektóre postacie się sprawdza :).

Ale nie będę off topował.

Niech autor potraktuje to jako wypisanie plusa dla postaci :).

Opublikowano

Składnia :(.

Mam pojęcie, ale fiora na niektóre postacie się sprawdza :).

Ale nie będę off topował.

Niech autor potraktuje to jako wypisanie plusa dla postaci :).

w takim razie napisz mi na pw na jakie postacie dziala jakies tricki jak nia grac na midzie :DDD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...