Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Zadawnie pytań dot. forum

LordeVasto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej.

Mam pewien problem z forum, ale kompletnie nie wiem,  gdzie mogę napisać takiego posta (nie wiem gdzie jest taki dział, o ile jest). Tematu do tego przeznaczonego po prostu nie ma? Jeśli nie to proponuję stworzyć odpowiedni dział, gdzie forumowicze mogliby zadawać pytanie dot. forum :)

916741414680034286162.png

Opublikowano

Tak.

Najlepiej zrobić osobny dział "Sprawy dotyczące forum" i wyodrębnić subfora na Pytania, Kontakt z Administracją/ Błędy, bugi i Sugestie.

Opublikowano

Pomysł dobry, lecz nie wiadomo jak to wyjdzie w praniu - szczerze mówiąc wątpię, że ktoś będzie odpowiadał na wszystkie pytania.

Mimo tego jestem za stworzeniem osobnego działu :) 

Opublikowano

@ShadoVer

Nie wiem czy można odpisywać w tym dziale, ale jak mam napisać np. do mentorów jak w tym momencie mam taki problem z forum, że nie mogę pisać PW? :)

To pisz na GG do Makina
Admin Cienia
Opublikowano

Jeśli nie to proponuję stworzyć odpowiedni dział, gdzie forumowicze mogliby zadawać pytanie dot. forum :)

Wystarczy napisać na PW do gm lub adminów, ewentualnie w pogaduszkach :) Nie ma tutaj sensu tworzyć odrębnego działu.

Jestem na nie.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Problem z forum ? Pisz do mentorów.

Jeśli ktoś ma problem z forum, to zazwyczaj techniczny, a więc co do tego mają mentorzy?

Odnośnie sugestii, jestem na nie. Możesz ewentualnie napisać w pogaduszkach.

Opublikowano

Jeśli ktoś ma problem z forum, to zazwyczaj techniczny, a więc co do tego mają mentorzy?

Odnośnie sugestii, jestem na nie. Możesz ewentualnie napisać w pogaduszkach.

1388363882-U262029.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...