Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Który VPS wybrać ?

Doooku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

VPS - MICRO

Potrzebujesz pluginu pod serwer minecraft? Pisz do mnie! Skype: mati-508

Opublikowano

Ja wykupiłem w microvps.pl a raczej dzisiaj przedłużyłem okres testowy i jestem bardzo zadowolony!

Super panel autorski wszystko można wyklikać nawet z pomocą nie trzeba się łączyć, a jeśli już to livechat jest :D :D :D

No i bardzo szybki po polsku support!! odpisują w kilka minut. Jak nie wierzysz to zostaw im wiadomość, a zobaczysz :D

No i w microvps masz płatność PSC i SMS!

Polecam!!!

Opublikowano

Ja wykupiłem w microvps.pl a raczej dzisiaj przedłużyłem okres testowy i jestem bardzo zadowolony!

Super panel autorski wszystko można wyklikać nawet z pomocą nie trzeba się łączyć, a jeśli już to livechat jest :D :D :D

No i bardzo szybki po polsku support!! odpisują w kilka minut. Jak nie wierzysz to zostaw im wiadomość, a zobaczysz :D

No i w microvps masz płatność PSC i SMS!

Polecam!!!

Również polecam! Support jak nigdzie na ziemi. 10/10 za support! VPS IDEALNE DO CENY! TANIEJ I WYDAJNIEJ NIE ZNAJDZIESZ NIGDZIE! :D

;-) ;-)

Opublikowano

Polecam Ci hosting microvps.pl ze względu, że to nowy hosting, który chcę jak najlepiej dla swoich klientów. Mam u nich już 2 serwery VPS i jestem wprost zadowolony, odpowiadają w ciągu kilkunastu minut, wszystkie propozycje biorą do serca, błędy poprawiają szybko, mają autorski Panel, wszystko w pełni zautomatyzowane.. Inne hostingi mogą tylko pozazdrościć tego co posiada microvps. Zagwarantuję Ci, że się nie zawiedziesz, a jeszcze polecisz komuś innemu ten hosting.

Pozdrawiam, Wujek Blacha ;-)

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Polecam Ci hosting microvps.pl ze względu, że to nowy hosting, który chcę jak najlepiej dla swoich klientów. Mam u nich już 2 serwery VPS i jestem wprost zadowolony, odpowiadają w ciągu kilkunastu minut, wszystkie propozycje biorą do serca, błędy poprawiają szybko, mają autorski Panel, wszystko w pełni zautomatyzowane.. Inne hostingi mogą tylko pozazdrościć tego co posiada microvps. Zagwarantuję Ci, że się nie zawiedziesz, a jeszcze polecisz komuś innemu ten hosting.

Pozdrawiam, Wujek Blacha ;-)

Jak tutaj. Support jest boski! Odpowiada w ciągu 5 sekund! VPS za 10 zł ma niesamowitą wydajność! Jeśli potrzebujesz dobrej maszyny wal do nich!

A ich największym plusem jest płatność PAYSAFECARD!

;-) ;-)

Opublikowano

@OxH 

To, że polecamy ten hosting nie znaczy, że nam płacą.. Po prostu jako nowa firma, chcemy umożliwić im funkcję rozrostu, ponieważ może się, że microvps zdominuje rynek serwerów VPS

k4L2ZMS.png

Opublikowano

@OxH 

To, że polecamy ten hosting nie znaczy, że nam płacą.. Po prostu jako nowa firma, chcemy umożliwić im funkcję rozrostu, ponieważ może się, że microvps zdominuje rynek serwerów VPS

Nie ma najmniejszego problemu, lecz jako inna firma też chcemy zyskać klientów, nie możesz jednostronnie zaznaczyć (o mam tam serwer jest fajnie inne firmy to złom), dlatego też powtarzam moją poprzednią wypowiedź, jeżeli ktoś jest zainteresowany przetestować nasze usługi wystarczy że napisze do mnie wiadomość, wtedy coś się zorganizuje. 

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...