Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ahh ten czelendżer za trudny

Bogacz2g

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie wiem czemu taka c*****a jakość, ale tak c*****a jak gierka naszego mpcowego shitu o nicku Plejsy Boga - nick na forum LowPointer

panowie jakie lekarstwo na nobów? kastrować czy co? tym razem to nie były plejsy boga, niestety trash trashem zawsze będzie - pałlo cołelo

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Po 1 kim jesteś 

Po 2 każdemu się zdarza, jayce też dużo dedów, morgana 5, ramus 5, każdy przyczynił się do przegranej 

Opublikowano

nie, tylko nasz forumiant lowpointer się przyczynił do przegranej

miał 50 farmy w 15 minucie, wyjebał się z 5 razy do 7 minuty, potem biegał gdzieś po jungli, jayce później trolował, ogółem ograł topera.

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Żałosny jesteś. Mnie to pierdoli, że to tutaj wrzuciłeś ale zastanów się nad tym co do mnie pisałeś, bo ta gra chyba stała się ważniejsza od twojego życia.  Co 10 min sprawdzasz czy przypadkiem nie jesteś ostatni w challangeru żeby cię nie wyrzucili. Co do tego posta wyżej to rammus poza tym, że się wyjebał na 3 lvl na midzie nie zrobił nic więcej.

Opublikowano

lol ziomek

opanuj emocje

jesteś gównem to jesteś na c**j jeszcze pyskujesz?

ten ssik to tylko gierka z challengura a ty się znalazłeś na nim, bo akurat miałem taki kaprys że wrzuciłem prosa mpcowego

nie mam zamiaru dociekać że rammus wyjebał się na 3 lvlu ja wiem że ty do 3min wyjebałes się 2 razy już hehehe

zresztą napisałeś że sprzedajesz konto, lols

Invoriabanenr.png

Opublikowano

lol ziomek

opanuj emocje

ten ssik to tylko gierka z challengura a ty się znalazłeś na nim, bo akurat miałem taki kaprys że wrzuciłem prosa mpcowego

nie mam zamiaru dociekać że rammus wyjebał się na 3 lvlu ja wiem że ty do 3min wyjebałes się 2 razy już hehehe

Ty do mnie żebym opanował emocje? 20 minut mnie wyzywałeś bo przegrałeś grę = życie

Co z tego, że napisałem że sprzedaje konto?

Opublikowano

Tak jestem gownem. Dojdz tam gdzie ja to gratki zdabedziesz

Ahh i placze tylko wiem ze ten ziomek jest z tego forum i tyle chcialem go osmieszyc

Myslisz ze napawde przyszedlbym tu plakac i szukac litosci od psow z platyny i nizej?

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Litości, ludzie. To tylko gra, a się wyzywacie... :mellow:

lol ziomek

opanuj emocje

I akurat tylko tego screena wrzuciłeś. To wrzuć jeszcze inne screeny z "prosami mpcowymi", z chęcią popatrzę. Tylko nie rozgrywki ze znajomymi :)

Tak jestem gownem. Dojdz tam gdzie ja to gratki zdabedziesz

Ahh i placze tylko wiem ze ten ziomek jest z tego forum i tyle chcialem go osmieszyc

Myslisz ze napawde przyszedlbym tu plakac i szukac litosci od psow z platyny i nizej?

To co ma na celu ten temat i flame?

Raz pójdzie, raz nie pójdzie, proste. Nie zawsze wygrywa się, ale gratuluję Challenger'a  :D 

@Renissance kobieta bez bolca dostaje pierdolca B)

Wiesz co... Chyba coś w tym jest...  :mellow: 

Opublikowano

Litości, ludzie. To tylko gra, a się wyzywacie... :mellow:

I akurat tylko tego screena wrzuciłeś. To wrzuć jeszcze inne screeny z "prosami mpcowymi", z chęcią popatrzę. Tylko nie rozgrywki ze znajomymi :)

To co ma na celu ten temat i flame?

Raz pójdzie, raz nie pójdzie, proste. Nie zawsze wygrywa się, ale gratuluję Challenger'a  :D 

00000000000000

Invoriabanenr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...