Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Napek Wbijaj

farmarnia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam sprawke czy da sie tak zrobic ze tylko jedna klasa bendzie miałą zmieniony wyglą skilli bo jak sciągam szaman smok to mają wojownicy ninje sury itd co mam zrobic ??

asd123123.png

[/b]Jestem FAJNY

Opublikowano

Musisz pogrzebać w samym pliku, lub napek Ci zuploaduje osobno. Wątpie ale cóż.

3f0322152d.png

Scorpion to ja (burning-brushes.pl) ;P

Jack'u Sparrow'ie, czy lękasz się śmierci?!?! - Davy Jones

Kapitanie, Jacku Sparrowie, i nawet niewiesz jak. - Kpt. Jack Sparrow.

Tekst którego mogę słuchać latami xD.

NIE ZALEŻY MI NA TYCH DUPNYCH PLUSACH CZY MINUSACH KROPKA.

Opublikowano

Pisałem już to kilka razy, wystarczy poszukać. Ale nie, teraz wszyscy lenie i nawet nie poszukają i trzeba cały czas pisać od nowa.

Nie wiem czy te jego pliki są spakowane czy nie. Raczej są spakowane więc je wypakowujesz (Pliki PC od napka, nazwijmy je PCn). Możesz to zrobić według mojego wideotuta (Patrz sygna). Następnym krokiem będzie wypakowanie czystych PC z oryginalnego metka (nie ruszane, nazwijmy PCk). Ale pamiętaj, że gdy wypakowujesz to po wypakowaniu PCn musisz zmienić nazwę folderu ymir work na inną, np. ymir work1 i dopiero wtedy wypakowujesz pliki PCk. Następnym krokiem jest wejście do ymir work1, tak nazwaliśmy wypakowany folder plików od napka, pc, shaman. Z tego folderu kopiujesz folder effect. Następnie przechodzimy do ymir work, czyli wypakowany PCk, stamtąd przechodzisz do folderu pc, shaman i tam podmieniasz plik effect z ymir work1, który skopiowaliśmy. Teraz pakujemy je(np. według mojego poradnika - patrz sygnatura) lub przenieś na dysk D (dokładniej opisane w tucie z sygny - "Jak wypakować pliki clienta") Myślę, że rozumiesz. Jeśli nie to napisz na PW, dam ci GG i zrobię ci to przez TeamViewer.

I nie ma możliwości żeby napek to upnął, plik waży bardzo dużo więc nie opłaca mu się.

Pozdrawiam

RaZoRPL

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...