Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie dotyczące komputera do bf3

Timezpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, Właśnie zamówiłem zasilacz dojdzie do tygodnia karta i ram już jest ale włożę dopiero gdy będzie zasilacz. Tak więc pytanie Czy uciągnę Battlefield 3 na High/Ultra z 30-50 fps max. na Rozdzielczośći 1024 do max. 1200 ? Tylko na tym mi zależy. Rozdzielczości mi sporej nie potrzeba. Specyfikacja:

Amd Athlom X2 DUAL CORE Processsor 5000+ 2.59 Ghz

Ram 7GB ddr 2

Płyta: K9N NEO V2

Karta: LeadTek WinForce 896 MB RAM GeForce 260 GTX 448 Bit (Karta z 2010/2011 i jest podobno na poziomie Gtx 280 Wyczytane z internetu Karta ma 26 cm Długości.) Karta to Extreme + chyba.

Na niemieckiej stronie: Nvidia Geforce 260 GTX Grafikkarte aus dem Hause Leadtek: GT200 Chipsatz, 896 MB GDDR3 Speicher, 448 Bit Speicherbus, 576 MHz Chiptakt, 999 MHz Speichertakt, 2x Dual-Link DVI und TV-Out Ta podana teraz to zwykły winForce, a ja mam extreme +. Tak więc na jakich detalach uciągnę bf3?

I jeszcze jedno pytanie Uciągne Assasin's Black flag oraz Gta 4 na iCEnhancer 3.0 ?

Opublikowano

I jeszcze jedno pytanie Uciągne Assasin's Black flag oraz Gta 4 na iCEnhancer 3.0 ?

Nie sądze, żeby Ci te gry poszły 30 fps+, natomiast bf3 powinien iść, ale na high/ultra raczej nie.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Ale widziałem jak ludzie grali np. w bf3 na tej karcie Ultra i działało płynnie. Processor nie ogranicza karty.

Opublikowano

Testy na YouTube kłamią, nie oszukujmy się ta karta nie jest najlepsza.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Pójść pójdzie Ci ten BF, ale multi ultra/high zapomnij. Może na singlu. Po za tym 30fps to nie gra, to tragedia, szczególnie w strzelankach.

Opublikowano

Dobrze. a jeszcze jedno pytanie da rade odpalic black flaga na niskich 30-40 fps? Moj monitor ma rodzielczosc 1200 bez fullhd. A black flag bede chcial odpaloc najnizsze z najgorsza rozdzielczoscia. To wtedy da rade te 30-40?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...