Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Którą grę wybrać?

Reph3at

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Multi - destiny

single - the last of us

Ogólnie destiny starczy ci na więcej godzin(wbijanie lvli, zbieranie itemków, zabijanie graczy, walki klanów etc. czyt. gra to coś pięknego będzie)

Opublikowano

Na multi w TLoU też nie można narzekać ;) Destiny będzie na pewno świetne, więc wybór należy do Ciebie, ale i tak w obydwie gry trzeba będzie zagrać.

Opublikowano

To zależy. Ja mam słaby internet(200 kb/s), i wolałbym każdą grę na płycie. Lecz wiadomo. Nie zawsze się da lub chce(wiadomo - promocje i.t.p.). Także to już zależy od ciebie. Poza tym jeśli gra kosztuje w PSS np. 219 zł. to wiadomo, że bardziej będzie ci się opłacało płytkę kupić.

Moje Konsole:

PS3 FAT CECHL04 YLOD - CFW DARKNET 4.66 V1.02 CEX

PS3 SLIM CECH-2004A YLOD- CFW REBUG 4.76.1 + COBRA 7.2 + WebMAN MOD 1.43.21 REBUG EDTION DEX

PS3 SLIM CECH-2504B - CFW REBUG 4.81.2 + COBRA 7.5+ WebMAN MOD 1.45.09 CEX

XBOX ONE S

Mój komputer:

Procesor: Ryzen 5 2600, Płyta Główna: MSI X470 Gaming Pro Carbon, Karta Graficzna: Sapphire RX 5700 XT Nitro+Zasilacz: Seasonic Focus Plus Gold 650W, SSD: ADATA SX8200 Pro 256GB + Crucial MX500 250GB, HDD: HGST 500GB + HGST 500GB + TOSHIBA 1TB, Obudowa: BeQuiet Silent Base 601, Chłodzenie: NZXT Kraken X62,
RAM: 4x 4GB HyperX DDR4 2133MHz CL14 (OC 3000MHz CL16)

DAC: Audiotrak Prodigy Cube Black Edition, Słuchawki: ISK MDH8500, Głośniki: EDIFIER R1280DB, Mikrofon: Trust Starzz

Opublikowano

To zależy. Ja mam słaby internet(200 kb/s), i wolałbym każdą grę na płycie. Lecz wiadomo. Nie zawsze się da lub chce(wiadomo - promocje i.t.p.). Także to już zależy od ciebie. Poza tym jeśli gra kosztuje w PSS np. 219 zł. to wiadomo, że bardziej będzie ci się opłacało płytkę kupić.

Tak tyle, że z PSS będzie mógł kupić z kolegą na 2 osoby i wyjdzie 50% taniej.

Opublikowano

Tak tyle, że z PSS będzie mógł kupić z kolegą na 2 osoby i wyjdzie 50% taniej.

O tym nie pomyślałem. Sam posiadam takie konto, ale odkąd mam CFW... 

Moje Konsole:

PS3 FAT CECHL04 YLOD - CFW DARKNET 4.66 V1.02 CEX

PS3 SLIM CECH-2004A YLOD- CFW REBUG 4.76.1 + COBRA 7.2 + WebMAN MOD 1.43.21 REBUG EDTION DEX

PS3 SLIM CECH-2504B - CFW REBUG 4.81.2 + COBRA 7.5+ WebMAN MOD 1.45.09 CEX

XBOX ONE S

Mój komputer:

Procesor: Ryzen 5 2600, Płyta Główna: MSI X470 Gaming Pro Carbon, Karta Graficzna: Sapphire RX 5700 XT Nitro+Zasilacz: Seasonic Focus Plus Gold 650W, SSD: ADATA SX8200 Pro 256GB + Crucial MX500 250GB, HDD: HGST 500GB + HGST 500GB + TOSHIBA 1TB, Obudowa: BeQuiet Silent Base 601, Chłodzenie: NZXT Kraken X62,
RAM: 4x 4GB HyperX DDR4 2133MHz CL14 (OC 3000MHz CL16)

DAC: Audiotrak Prodigy Cube Black Edition, Słuchawki: ISK MDH8500, Głośniki: EDIFIER R1280DB, Mikrofon: Trust Starzz

Opublikowano

Ja bym wybrał TLOU, grałem w betę Destiny i kompletnie nie rozumiem szumu wokół tego tytułu.

Multi w TLOU jest naprawdę dobry, co prawda musisz mieć konkretny zespół, który będzie współpracował a nie samych Rambo w zespole.

Do tego naprawdę z*******y singiel z świetną i poruszającą historią.

819531478353821175209.gif

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Moim zdaniem The Last of Us, ze względu na całą fabułę i oprawę.
Jak wspomniał jeden z przedmówców, gra naprawdę warta polecenia i wstyd jeśli jakiś posiadasz PS3 / PS4 nie zagra w te grę, a Destiny to stosunkowo coś neutralnego, może porwać tłumy, a dla niektórych być niczym ciekawym, choć sądzę, że w Destiny spędzisz więcej czasu szczególnie patrząc na pryzmat mult
iplayera. 

yyj6bCh.png
"Żaden etyczny inżynier oprogramowania nie zgodzi się napisać procedury zniszczBagdad.
Jego poczucie etyki domaga się, aby napisał procedurę
zniszczMiasto, a Bagdad przekazał jako parametr"

~
Nathaniel Borenstein 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...