Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kick

hancocki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam nagrane :D nie podał powodu kicka ani nic ;/

Po jednym kicku raczej nic mu nie grozi.

Opublikowano

a jak mnie wywalil pierwszego to jak mam niby nagrac?

Po to została stworzona elitka, żeby wyrzucać ludzi, gdyby nexon miał tak wszystkich banować to by poszedł z torbami :P

Opublikowano

Jak chcesz to możesz spróbować zrobić raport na niego, ale myślę, że marne szanse na bana.

To podchodzi pod unfair play, jeśli to jego pierwszy byłby ban za to dostanie 15 dni.

Opublikowano

ja tez znam takiego asa co wszystkich kicka z gry uczepiłem się do niego razem z paroma innymi graczami i każdą grę z nim nagrywam także koleś ma już kilka raportów bo nie gra fair myślę że w końcu dopnę swego i dostanie bana bo szczerze zasłużył polecam moją metodę ;)

Opublikowano

ja tez znam takiego asa co wszystkich kicka z gry uczepiłem się do niego razem z paroma innymi graczami i każdą grę z nim nagrywam także koleś ma już kilka raportów bo nie gra fair myślę że w końcu dopnę swego i dostanie bana bo szczerze zasłużył polecam moją metodę ;)

No bez przesady, elita kicka bo może, sami z klanem wywalamy przypadkowe osoby gdy potrzebujemy miejsce.

Za wywalanie z lobby nic nie grozi, żeby zbanować gracza za abusing trzeba mieć bardzo dobry dowód a i tak szanse wynoszą 10-20%

Steam: Worst

W CA od 19.07.2009

Na MPC od 16.08.2009

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...