Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer RPG!

Quaresik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej,

znacie może jakiś serwer RPG, dopracowany, i w stylu RPG? Ja takiego serwera nie znam, przynajmniej polskiego.

Dlaczego takich serwerów jest mało, ponieważ każdy opiera się na SÓRFIFAL GJILDJE!
Nikt nie chce czegoś nowego? Pytanie skierowane jest do graczy, którym znudziły się Sky Block`i, Survival`e czy Hardcore`y.

Mam pomysł na stworzenie serwera RPG, takiego prawdziwego RPG. Możliwość dojścia na spawn za pomocą kupna rumaka od sprzedawcy na niektórych kordach lub stworzenia różdżki teleportacyjnej. Na kordach x: 0, z: 0, wielkie królestwo, drwale, targi, możliwość zakupienia posiadłości. Przeróżne twierdzę, wieże magów na mapie. Własne tworzenie osad. I wiele więcej.

Czekam na wypowiedź osób, które czekają na takie coś. Przyznaję, że w taką rzecz, trzeba by było włożyć wiele pracy. Wiele wirtualnych rąk musiało by pomóc. Pluginy, mapa. Ja myślę, że pomysł nie jest w cale najgorszy.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
Osoby, które chciały by pomóc przy pracy proszę o kontakt na PW.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Pozdrawiam Quaresik. ;3

Chcesz mi odpisać? Jeżeli nie zacytujesz
mojego postu, nie odpiszę. :(

NIE BĄDŹ ŻYD I DAJ LAJKA!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...