Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Classicus.org problem

vesox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie.

Zacząłem sobie grać na serwerze taki jak w temacie podany powyżej.

Dzisiaj był uptade i loguje się do gry ,przesunąłem się jedną kratkę w górę ,a tu nagle lag.. i nie mogę grać.

Wchodzę na ich stronę główną ,wyświetla się news że był uptade ,proszę pobrać nowego klienta gry , przy czym od razu pobieram. Załączam klienta a tu nagle error :

"Nie można uruchomić programu, ponieważ na komputerze nie znaleziono MSVCP120.dll. Spróbuj ponownie zainstalować program, aby naprawić ten problem."

Wyszukałem na stronie pliku który mi brakuje ,wrzuciłem plik do "C:\Windows\System32 ,także do klienta.

Włączam i ten sam komunikat się pokazuje.

Zainstalowałem jeszcze raz classicus i ciągle to samo. 

Zainstalowałem też Visual Studio 2013 Redistributable , ale w niczym mi to nie pomogło ,bo tak na prawdę nie wiem jak dokładnie działa.

Mam go zainstalować ,usunąć klienta gry i pobrać go jeszcze raz na nowo i wtedy automatycznie coś się zrobi? Pewnie to tak nie działa.

Mam windows 7 Ultimate SP1 64bit..

Plik kernel32.dll  tak myślę że jest dobry ,bo starsza wersja klienta normalnie się odpalała..

Proszę o pomoc !

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...