Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę sponsorem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Przez wakacje zarobiłem troszkę pieniędzy, więc chciał bym je dobrze zainwestować w jakiś serwer metin2. Mam kupiony layout strony (na zamówienie, nie używany). Do tego jestem w stanie kupić dedyka, resztę grafiki + reklamę.

W serwer nie mam zamiaru się mieszać, chyba że będzie to konieczne. Jedynym warunkiem jest 400+ osób online na starcie (w końcu płacę za reklamę) no i to, żeby serwer nie padał co 10 minut :)

Jeżeli trzeba by było dokupić coś, jakieś bronie itp. no to oczywiście jestem w stanie coś takiego uczynić

kontakt gg: 35871092

Opublikowano

nie polecam, wyobraża sobie nie wiadomo co, złodziej, w dodatku gówno potrafi, na dodatek ma jakąś schizofrenie, co chwile spamuje mi na gg, wtf? jego poziom równa się z poziomem krzesła, odradzam, są lepsi sponsorzy, jeśli ktoś chce dowodów że to debil, to piszcie potem dodam.

btw. w kwadraciki już się nie bawisz?

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Miałem z nim parę razy do czynienia. Raz był u mnie technikiem MC po czym robił na kilka frontów a u mnie wgl. Potem już nie chciał sponsora tylko sam zaczął sponsorować serwery i groził mi na GG. Tym sponsorem do MC co był to serwerów do 15-20slotów bo hajsu nie miał. Co do samej osoby to zachowanie ma bardzo dziecinnie. Ostrzegam Was wszystkich jeśli z nim wejdziecie we współpracę to max na VPS a jak coś spierdzielicie lub się wycofacie będzie groził atakami na Wasze łącze. Jeśli moderator ma potraktować to jako spam to powodzenia. Pół MPC powinno już mieć bana za to że piszą posty w których polecają lub nie bez wypowiedzi jakiejś większej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...