Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak bugować sprinta?

kamilmatt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co widzę na filmiku to koleś bije z włączonym sprintem. Pobierz huzuni, włącz opcję Sprint, w dodatku masz jeszcze opcje takie jak Criticals, który skacze podczas uderzenia, co zwiększa dmg no i oczywiście kill aura.

Opublikowano

Z tego co widzę na filmiku to koleś bije z włączonym sprintem. Pobierz huzuni, włącz opcję Sprint, w dodatku masz jeszcze opcje takie jak Criticals, który skacze podczas uderzenia, co zwiększa dmg no i oczywiście kill aurJ

J**** CZITERÓW - Przynajmniej w minecrafcie ;). Gruuubo 

Opublikowano

J**** CZITERÓW - Przynajmniej w minecrafcie ;). Gruuubo 

Ja nie założyłem tego tematu na temat bugowania sprintu, (co się zalicza do oszukiwania - hackowania) tylko ty, więc kto tu jest cheaterem?

Szukasz odpowiedzi na temat sposobu na taki sposób pvp w mc to ci go podałem.

Do tego to żadne bugowanie nie jest, tylko bieganie za plecy przeciwnika i go bicie, lol.

@Edit

Report wysłany.

Opublikowano

Moim sposobem na bug sprinta jest mała i prosta sztuczka. Podpowiem Ci jak, ponieważ ogarniam PvP i znam się na tym.

- 1 rzeczą jaką musisz zrobić to po prostu biec na sprincie

- następnie cały czas biegnąc klikasz 2 razy F11 czyli zmniejszenie i powiększenie okienka Minecraft'a

Po tym co Ci powiedziałem twoja postać cały czas biegnie ;) Tylko pamiętaj nie klikaj klawisza "w" na zbugowanym sprincie, ponieważ się wyłączy sprint.

Pozdrawiam :D

sygnaturka.png
Gość FallingCookie
Opublikowano

Bindujesz sobie klawisz którym chcesz włączać sprint np ctrl w ustawieniach mc, a podczas walki masz go ciągle wciśniętego i ciągle naciskasz klawisz "w"

Opublikowano

Niby rozwiązany ale ja moim zdaniem koleś zrobił to za pomocą modyfikacji Better Sprinting Mod. Wtedy naciśnięciu danego guzika cały czas ci się aktywuje sprint.

POMOGŁEM? DAJ LAJKA!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...