Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

wow wod edycja kolekcjonerska

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ma ktoś może jakieś potwierdzone info kiedy będzie możliwość zakupu edycji kolekcjonerskiej i jaka moze byc jej cena? ostatnio przeglądałem i na gram było 260 a ostatnio zrobilo się z 260-310 a za taką cene to ja raczej nie kupię :D proszę o jakieś konkrety a nie jakieś bzdety

HAHAHAHA

!! ICH BIN PRO !!

l_Maiister_l.png <------Gap -5 102k sp :))

Opublikowano

Co do możliwości zakupu to pewnie ok. 10-15 listopada , a jeżeli chodzi o cenę to nie ma jeszcze jakiejś konkretnej ceny (przynajmniej ja nie znalazłem) ale pewnie nie przekroczy 350 zł :D

t5Wjng.png

Opublikowano (edytowane)

Ma ktoś może jakieś potwierdzone info kiedy będzie możliwość zakupu edycji kolekcjonerskiej i jaka moze byc jej cena? ostatnio przeglądałem i na gram było 260 a ostatnio zrobilo się z 260-310 a za taką cene to ja raczej nie kupię :D proszę o jakieś konkrety a nie jakieś bzdety

http://www.gram.pl/gra/world-of-warcraft-warlords-of-draenor-pc tutaj masz, cena to 300zł więc pewnie w innych serwisach będzie podobna. Nikt w stanie nie jest przewidzieć ile to będzie kosztować, 300zł mówisz? do premiery może się zrobi nawet 400 :D

@januszq jak ktoś kupuje kolekcjonerkę to raczej nie po to, żeby dostać grę + dodatkowego peta tylko dostać jakąś fizyczną rzecz... przeczytaj to: wersja kolekcjonerska... a nie cyfrowa

Edytowane przez Mr.Cukier

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

http://www.gram.pl/gra/world-of-warcraft-warlords-of-draenor-pc tutaj masz, cena to 300zł więc pewnie w innych serwisach będzie podobna. Nikt w stanie nie jest przewidzieć ile to będzie kosztować, 300zł mówisz? do premiery może się zrobi nawet 400 :D

@januszq jak ktoś kupuje kolekcjonerkę to raczej nie po to, żeby dostać grę + dodatkowego peta tylko dostać jakąś fizyczną rzecz... przeczytaj to: wersja kolekcjonerska... a nie cyfrowa

Łola Boga... Bo mnie zbawi artbook, który zrobię sam lub ripy muzyczne, które też mogę zrobić sam. Dla Ciebie to akurat ważne, ale dla kogoś nie musi być. Bo wersja cyfrowa też jest normalna. Nie mierzy się wszystkich jedną miarą.  :huh:

Ba, porównaj sobie ceny petów/mountów w blizzardowskim sklepie. - ~20 ojro. Sugerując się tym, to płacisz, jak to ująłeś, za cyfrową zawartość, a same fizyczne rzeczy to gest, który można osobno zakupić chociażby z serwisów sprzedających same pudełka i płyty gier etc.. Jak przepłacać to z głową.

@Po edycji

@Mr.Cukier

Od ostatniego razu nic się nie zmieniłeś. Posty wyłudzasz i nie myślisz. Masz jeszcze raz:

a same fizyczne rzeczy to gest, który można osobno zakupić chociażby z serwisów sprzedających same pudełka i płyty gier etc.. Jak przepłacać to z głową.

Opublikowano

Łola Boga... Bo mnie zbawi artbook, który zrobię sam lub ripy muzyczne, które też mogę zrobić sam. Dla Ciebie to akurat ważne, ale dla kogoś nie musi być. Bo wersja cyfrowa też jest normalna. Nie mierzy się wszystkich jedną miarą.  :huh:

Ba, porównaj sobie ceny petów/mountów w blizzardowskim sklepie. - ~20 ojro. Sugerując się tym, to płacisz, jak to ująłeś, za cyfrową zawartość, a same fizyczne rzeczy to gest, który można osobno zakupić chociażby z serwisów sprzedających same pudełka i płyty gier etc.. Jak przepłacać to z głową.

Wersja kolekcjonerska jest do tego, żeby postawić sobie na półce i za parę lat pochwalić się komuś, o patrz mam limitowana kolekcjonerke WoDa! 

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

ej no bez kitu wiedziałem ze zaraz zacznie się pierdolenie dlatego napisałem "proszę o jakieś konkrety a nie jakieś bzdety" :D chcę kupić póki mam hajs (np najtanszy wod preorder jest na pewnej stronce i mogę juz zamówić a ek( w versji pudełkowej)) to tylko jest na gram ale z tą ceną to ich pojebało chyba :D nie gram w wowa od dziś także ogarniam większość ale może ktoś upatrzył jakąś galantą okazję czy coś dlatego to napisałem :D

HAHAHAHA

!! ICH BIN PRO !!

Opublikowano

ej no bez kitu wiedziałem ze zaraz zacznie się pierdolenie dlatego napisałem "proszę o jakieś konkrety a nie jakieś bzdety" :D chcę kupić póki mam hajs (np najtanszy wod preorder jest na pewnej stronce i mogę juz zamówić a ek( w versji pudełkowej)) to tylko jest na gram ale z tą ceną to ich pojebało chyba :D nie gram w wowa od dziś także ogarniam większość ale może ktoś upatrzył jakąś galantą okazję czy coś dlatego to napisałem :D

Nie ma żadnej okazji. Okazją już jest to, że po takiej cenie sprzedają. Zazwyczaj czekali aż stanieje i ludzie kupią. Bo za tę cenę to tylko kilka sztuk będą nieć. I nie rozumiem Ciebie. Co wg Cb nie jest pierdoleniem? Możesz kupić od blizza i osobno dodatki lub szukać w innych zagranicznych sklepach. Tyle.

@edycja dla cukierka do postu #11 

@Mr.Cukier

Chyba nie pamiętasz, co pisałeś. ;)

Wersja kolekcjonerska jest do tego, żeby postawić sobie na półce i za parę lat pochwalić się komuś, o patrz mam limitowana kolekcjonerke WoDa!

Czyli oczekajusz fizycznych wersji i próbowałeś mnie przekonać, że to jedyny wyznacznik. I mówię Ci, że tak nie jest i znowu zaczynasz mnie analizować. :D Dzięki.  Jeżeli nadal nie zauważyłeś moich 2 wypowiedzi(tych samych) i to jeszcze zaznaczona, jako cytat, to z czym do ludzi? Powiem Ci tak, Cata kupiony cyfrowo w wersji delux, czyt. kolekcjonerskiej, oraz kupienie oddzielnie fizycznych dodatków wyszło mi taniej o prawie 100 zł niż w sklepowym pudełku. Nie wnikałem, czy to okazja, czy nie, ale jeżeli można oszczędzić pieniądze i myśląc kupując w ten sposób, to może warto się zastanowić, nie sądzisz?

Opublikowano (edytowane)

Nie ma żadnej okazji. Okazją już jest to, że po takiej cenie sprzedają. Zazwyczaj czekali aż stanieje i ludzie kupią. Bo za tę cenę to tylko kilka sztuk będą nieć. I nie rozumiem Ciebie. Co wg Cb nie jest pierdoleniem? Możesz kupić od blizza i osobno dodatki lub szukać w innych zagranicznych sklepach. Tyle.

Przypomniałem sobie kim jesteś... znów zacznie się kłótnia? Zacznynasz cos znów bredzić i myślisz ze jestes najwazniejszy... Piszę po prostu to co myślę i staram się pomagać ludzią, a jeśli tobie nie podoba się to co pisze to nie czytaj tego..... Nie mam ochoty znow sie kłócić o jakieś głupoty bo wytykasz mi, że "wyłudzam posty?" albo nie myślę? Nie myślisz to ty i po co znów zaczynasz? Pokaż mi proszę post w którym nie myślę, bo jeśli chodzi Ci o to kupowanie cyfrowej wersji "kolekcjonerskiej" to każdy ma swoje zdanie... bo kolekcjonerska wersja to jest dla mnie kolekcjonerska...

Jakie znowu pierdolenie... Jak jest taka a nie inna cena to raczej nic z tym nie zrobisz... bedzie to w sprzedaży to się wszystko dowiesz bo takie wróżenie z fusów to... możemy pogadać ile będzie np. ps5 kosztował

Edytowane przez Mr.Cukier

Opublikowano

o konkrety mi chodziło o wiadomości typu "kolekcjonerska pojawi się dopiero do zakupu w pre-orderze 12.12.2014(taki przykład)" albo "najtaniej kupiłbyś tu http://www.grymel.pl/world-of-warcraft-warlords-of-draenor-o_4079.html" ...kurde ludzie ja wiem że móglbym zapłacic wchuj za grę ale ja szukam już teraz żeby zamówić elegancko z pudełeczkiem póki mam hajs bo jak nie zamówię teraz to przepierdole na głupoty stąd ten post :D a niektórzy to po prostu sobie nabijają posty tak zauważyłem od dłuższego czasu tutaj

HAHAHAHA

!! ICH BIN PRO !!

Opublikowano

o konkrety mi chodziło o wiadomości typu "kolekcjonerska pojawi się dopiero do zakupu w pre-orderze 12.12.2014(taki przykład)" albo "najtaniej kupiłbyś tu http://www.grymel.pl/world-of-warcraft-warlords-of-draenor-o_4079.html" ...kurde ludzie ja wiem że móglbym zapłacic wchuj za grę ale ja szukam już teraz żeby zamówić elegancko z pudełeczkiem póki mam hajs bo jak nie zamówię teraz to przepierdole na głupoty stąd ten post :D a niektórzy to po prostu sobie nabijają posty tak zauważyłem od dłuższego czasu tutaj

Na pewno nie ja... nie wiedziałem że chcesz zamawiać już teraz ;/ W tej sprawie chyba więcej nie jestem w stanie pomóc.

Opublikowano

Ej ej ej panienki spokój! Macie być grzeczni bo pogryzę jak piekielny Nasus. :P

Co do kolekcjonerki.

Zawiera ona zarówno cyfrowe bonusy jak i fizyczne. Z fizycznych masz choćby art booka z produkcji, dodatkową płytkę z soundtrackiem, bodajże podkładka pod myszkę itp.

Z cyfrowych przynajmniej w MoP, był mount i mini pet. I chyba tak samo z WoD będzie.

Opublikowano

ehh bez kitu przecież ja wiem co tam jest :D nie gram w wowa od wczoraj tylko trochę dłuzej :D no dobra no nic fajrant...jeśli ktoś przez przypadek znajdzie gdzieś ek do kupienia to niech wstawi. Bo tak jakoś ochota na kolekcjonerskie mnie zebrała mopa mam kolekcjonerską a te wcześniejsze to raczej mi się już nie opłaca :D PROSZĘ TYLKO KONKRETY PROSZĘ TYLKO KONKRETY PROSZĘ TYLKO KONKRETY PROSZĘ TYLKO KONKRETY PROSZĘ TYLKO KONKRETY PROSZĘ TYLKO KONKRETY PROSZĘ TYLKO KONKRETY PROSZĘ TYLKO KONKRETY PROSZĘ TYLKO KONKRETY

HAHAHAHA

!! ICH BIN PRO !!