Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra dorównująca World of Warcraft

Mr.Cukier

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Tak jak w temacie, czy jest jakaś ciekawa gra mmorpg dorównująca gigantowi World of Warcraft?

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

Guild Wars 2, Final Fantasy XIV A Realm Reborn, RIFT te gry może nie dorównują (nie dlatego, że są słabe ale dla tego że WoW ma 9lat i ma tyleeeeee contentu, a gry, które wymieniłem są stosunkowo nowe) ale na pewno są to gry, które powinny znaleźć się zaraz za WoW'em. 

Opublikowano

Guild Wars 2, Final Fantasy XIV A Realm Reborn, RIFT te gry może nie dorównują (nie dlatego, że są słabe ale dla tego że WoW ma 9lat i ma tyleeeeee contentu, a gry, które wymieniłem są stosunkowo nowe) ale na pewno są to gry, które powinny znaleźć się zaraz za WoW'em. 

Chciałbym zagrać w gw2 ale nie ma kiedy bo zaraz wychodzi WoD no i pewnie bym nie pograł w gw2 długo bo to przecież "nie jest wow". wow był, jest i będzie najlepszą grą mmorpg, chyba że blizzard zrobi lepszą :)

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

Dobrze zrobiłeś na twoim miejscu również bym się trzymał WoWa a najlepiej pofarmić trochę golda a na nową zawartość Contentu z pewnością się przyda na mounty i te inne duperele. Co do innej gry Blizzarda bardzo liczyłem na Titana, chętnie bym pograł w jakieś dobre MMO oparte na mitologii aczkolwiek kto wie co z tego w końcu będzie.

Opublikowano

Witam!

Tak jak w temacie, czy jest jakaś ciekawa gra mmorpg dorównująca gigantowi World of Warcraft?

Mam wrażenie że to pytanie nie jest po to żeby coś znaleźć ale po to żeby zaznaczyć że nie ma nic lepszego od WoW-a (według ciebie)

Opublikowano

Jedyną grą która jest w stanie dorównać World of Warcraft to Guild Wars 2. (Moim zdaniem of course. )

Untitled-1.png

When you walk up to opportunities door - don't knock it.

Kick that b*tch in, smile and introduce yourself.

Opublikowano

Dobrze zrobiłeś na twoim miejscu również bym się trzymał WoWa a najlepiej pofarmić trochę golda a na nową zawartość Contentu z pewnością się przyda na mounty i te inne duperele. Co do innej gry Blizzarda bardzo liczyłem na Titana, chętnie bym pograł w jakieś dobre MMO oparte na mitologii aczkolwiek kto wie co z tego w końcu będzie.

O co chodzi z tym titanem? Bo trochę słyszałem o nim, ale niby blizzardowi nie spodobało się to co zrobili i zaczeli od nowa. 

Mam wrażenie że to pytanie nie jest po to żeby coś znaleźć ale po to żeby zaznaczyć że nie ma nic lepszego od WoW-a (według ciebie)

Chciałem poprostu sprawdzić czy są jakieś inne dobre gry mmorpg, nie muszę tu nic udowadniać, ani zaznaczać bo i tak wow jest najlepszy :)

Opublikowano

http://www.archeagegame.com/

Dorównuje, a za kilka lat może nawet przebije. ;)

Mimo że jestem wielkim fanem tej gry to stwierdzam, że

Nie ma lepszego MMORPG od WoWa

Pełno ludzi

Klimat

Brak fabuły

Prostota

Blitzzard

Umiarkowana liczba Polaków

Gra nie ma minusów, przynajmniej dla mnie.

giphy.gif ­

Opublikowano

Co do tego Titana wiem, że zresetowali cały projekt aczkolwiek nie wiem czy mają coś dalej z nim zrobić bo i tak mają dość dużo na głowie. WoWa raczej będzie ciężko przebić przez to że jest oparty na serii gier Warcraft przez co większość graczy lubi ją za np. samą możliwość postania przed Thrallem albo zwiedzenia krain przedstawionych w Warcrafcie.

Opublikowano

Tak to miało być nowe MMO.

Dobra, dzięki za odpowiedzi. Temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...