Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie WindBot

Ganji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Witam 

Pytanie mam następujące i kieruje do osób które są w temacie:

Kiedy zrobiłem snapshot'a na wirtualnej maszynie z zalogowanym kontem windbot mam nieskończoną licencje, ale co w przypadku kiedy będzie update(Tibii/Bota) ? Mozę mi ktoś to dokładnie wyjaśnić ?

Za Podpowiedz w tym temacie Daje 2xlimit Czyli (40 like)

Jestem królem po dziś dzień i mój gen się tym skaził.

Opublikowano

@Ganji pozwolisz, że się wtrące ;)

Jeżeli przegapiłem ten myk na kompie to jego zmiana pomoże? Czy ip neta itp. też są ważne?

wystarczy zainstalować vmware, ma inny hwid komponentów.

Opublikowano

robisz nowego snapshota, albo po prostu robisz update za każdym razem na snapshocie.

No dobrze ale co w sytuacji kiedy mam snap'a i wszedł update, a moje konto trial straciło ważność ? 

@Ganji pozwolisz, że się wtrące ;)

Jeżeli przegapiłem ten myk na kompie to jego zmiana pomoże? Czy ip neta itp. też są ważne?

Nie ma problemu :)

Edit1: Tylko @1361622928-U485574.pngNyheq cos wie na temat tego ,,cracka,, ?

Opublikowano

No dobrze ale co w sytuacji kiedy mam snap'a i wszedł update, a moje konto trial straciło ważność ? 

Nie ma problemu :)

Edit1: Tylko @1361622928-U485574.pngNyheq cos wie na temat tego ,,cracka,, ?

No i @Arkeus w sumie to radzę zapoznać się z forum TORG, tam mają wszystkie cracki, sposoby itd 1, a później my przenosimy je na mpcforum.

Co do problemu to ładujesz wtedy miałeś zrobić jeszcze przed uruchomieniem z kontem trial snapshota i z niego właśnie korzystać.

Musisz CHYBA od nowa zrobić vmware.

Opublikowano

No i @Arkeus w sumie to radzę zapoznać się z forum TORG, tam mają wszystkie cracki, sposoby itd 1, a później my przenosimy je na mpcforum.

Co do problemu to ładujesz wtedy miałeś zrobić jeszcze przed uruchomieniem z kontem trial snapshota i z niego właśnie korzystać.

Musisz CHYBA od nowa zrobić vmware.

Dobra już wiem o Co chodzi przeczytałem tam na forum :)

Dziękuję Ci @1361622928-U485574.pngNyheq za pomoc Bo Kolega Arkeus Nie był skłonny do pomocy na pw :)

Szukałem tego sposobu w google i niestety nic nie mogłem znaleźć 

Jeszcze raz Dziękuję Limity Ci daje, Temat Do zamkniecia

Opublikowano

Po prostu nie miałem wiedzy na ten temat, to jak mogłem pomóc, z czego problem robisz, nie dość, że podałem sposób na talerzu to pretensje ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...