Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Bastet.

szelkoffy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam 15 lvl, moim 3 kupionym bogiem jest Bastet, strasznie mi się spodobała, wbiłem już pente, 2 lvl masterek. Sam wymyśliłem build i to działa, no ale wiecie ja jestem taki newbie, może wy jakiś build mi polecicie? ;) Polecą lajki. Jakoś nie lubie patrzyć po stronkach, bo tam każdy coś innego ma ;-;
Średnie staty na mecz: 15/3  :rolleyes: , oczywiście mainuje jungle ;)

647041416238306889721.png

Opublikowano

Podaj ten swój build tutaj, ocenimy ;)

Może spróbowac np. tym:

2692.jpg2887.jpg2877.jpg2885.jpg2256.jpg2254.jpg

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

kurde, wszystkich nazw. Powiem Ci tak po itemach, co one dają...

Więc, 1 item Hearthseeker, 2 ten taki "X", co bije % HP, (w między czasei butki), potem titan's bane, na lajf stila to czerwone(co z AA daje więcej ad i lf), deathbringer. Chciałbym właśnie kupić tą czerwoną pałkę, którą podałeś, ale nie mam pojęcia co wywalić z buildu i dać nią, bo problemy z maną w early mam troche.. Troche tankowości by się też przydało, ale i tak wszystkich oram, w sumie to dopiero 15 lvl.

Chciałbym troche bardziej DPS build niż, ten który podałeś ;) Co sądzisz o moim @TheJeron78 ?

Przetestowałem twój build, gra się świetnie, bije praktycznie tyle samo, a już nie jestem taki squishy, może czasami będę to zmieniać, w końcu mam zamiar ją mainować, wielkie dzięki jeszcze raz ;) (troszke zmieniłem kolejność itemów... czerwona pałka - butki - ta pelerynka - titan's bane -tarcza - rage)

647041416238306889721.png

Opublikowano

Jak chcesz podpatrzeć diamentowe Bastet to poglądaj streamy np. Lassiza, ZopQQQ. 

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...