Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kody gamescom

Katien

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej. Do dzisiaj miały zostać zrealizowane te kody, a mi nadal nic nie doszło, miałam poprawny. Czy ktoś coś dostał?

Aktualizacja 29.08.2014: Niestety nie uda nam się dotrzymać pierwszego terminu rozdawania skórek z gamescomu (31 sierpnia). Niemniej jednak na pewno wyrobimy się przed 7 września.
Opublikowano

Jeśli wpisałaś dobry kod z gamescomu, nie żaden fałszywy to poczekaj do jutrzejszego dnia i jeśli nie będzie napisz do supportu. Lecz jeśli użyłaś błędny (randomowy kod) to raczej nie masz na co liczyć.

Ja osobiście nie dostałem :/.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Próbowałem na dwóch kontach, na jednym (smurf) wpisałem randomowy, na drugim (główne) wpisałem kod prawdziwy, który dostałem od brata ciotecznego. Prawdziwy kod mi nie doszedł, randomowy również.

1399298830-U815990.png

chcesz limit?

możesz dać, będe szpanował

@#e3uS $WAG

Opublikowano

Tak szczerze to dużo kodów, to mogły by być zwykłe fake kody... Skoro przyjmuje każdy a we wpiszecie niby " orginalny kod " czy jak to tam nazwiecie, od streamera czy z forum skąd wiecie że was tak że to nazwę nie nabił w butelke?

Opublikowano

Tak szczerze to dużo kodów, to mogły by być zwykłe fake kody... Skoro przyjmuje każdy a we wpiszecie niby " orginalny kod " czy jak to tam nazwiecie, od streamera czy z forum skąd wiecie że was tak że to nazwę nie nabił w butelke?

a co jak byłem na gamesconie i miałem prawidzwy kod i nic nie otrzymałem?

Opublikowano

Najlepiej było by napisac do supportu. A tak apropos skin nie przyszedł tylko tym, co wpisali randomowy kod czy jak na razie wszystkim?

Opublikowano

Napisałem do supportu i mam odpowiedź.

Witaj!

Twój kod został zapisany w systemie. Proszę jednak o cierpliwość - skórka powinna pojawić się w połowie września. Jeśli masz jeszcze jakieś pytania lub mogę coś jeszcze dla Ciebie zrobić daj znać!

Pozdrawiam, ZirnitraR
"Honor is the blade's edge." - Akali
Polish Player Support

Odpowiedź sprzed paru minut.

Opublikowano

A to moja odpowiedź z przed paru minut od tego samego kolesia co UP.

Prześlij mi proszę zdjęcie swojego kodu wraz z karteczką zawierającą Twój nick w grze oraz serwer na którym grasz. Choć nie jestem w stanie dyskutować na temat tego dlaczego wydajemy rekompensatę w przypadku konkretnych problemów które dotykają naszych graczy, muszę Cię poinformować, że zdecydowaliśmy się nie wydawać takiej rekompensaty w tym przypadku. Z tego względu niestety nie będę wstanie zrealizować Twojej prośby.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...