Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zwis

IdleSolution

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jou wczoraj wylaczylem streama disa jak mial 2 winy 2 losy w promo do diaxa, teraz wchodze a tu 4 losy pod rzad z strasznie slabymi statami. Co sie stalo? Znowu go.snajpili czy po prostu mu zle poszlo?

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Normalny troll , oni chyba nie wiedzą ze dis to nagrywa i nie da sobie w kasze pluć.Jeszcze zrobi im tak na złość że go zapamietają "ss supp".Taki koleś za jakiś czas wchodzi na konto a tu co BANIK ZA FLAME I TROLL^^

Opublikowano

Wysnajpić się już go raczej nei da chyba że z fartem dlatego że wylącza ekran lobby ekran kamerki i mikrofon i dołącza do kolejki w dowolnym czasie.

Why don't presidents fight the war?
Why do they always send the poor?

System of a down - B.Y.O.B "2005"

Pomogłem ? - daj [+]

Opublikowano

Nie wiem co Ci ludzie chcą od norberta na prawde :( przeciez to taki porzadny gracz 0 flame, 0 wyzwisk Kappa, btw troszke sie spinal jak do niego dzwonilem na streamie Kappa

Gold Member

nvm

Opublikowano

Nie wiem co Ci ludzie chcą od norberta na prawde :( przeciez to taki porzadny gracz 0 flame, 0 wyzwisk Kappa, btw troszke sie spinal jak do niego dzwonilem na streamie Kappa

Popieram i zupelnie nie rozumiem co Ci goscie chca od niego... Chyba dlatego ze jest good? to musi leciec hejt.

Opublikowano

Norbert Zwis Gierczak to kupa. Niech go trollują, za to że wypromowal BoLa i wybicie się na NitroŻyniaku.

I co te "wypromowanie" dało? I tak te boby co BoLa pobrało to nawet z silvera i tak wyjść nie mogą bo nie mają mózgu, lol.

Szkoda trochę Disa mimo, ze idiota bo pół serwera go trolluje jak na niego trafi :D

Opublikowano

Chodzi o to, że jest 1 na stronie twitcha i chciał zagrać 1 grę po angielsku dla tych innych widzów, tylko dziwi mnie jedno, żaden anglik nie rozegra 1 gry po polsku a też się znajdzie jakiś stream gdzie z 30% polaków jest na streamie, to jest takie BOLesne.

1385681103-U843596.jpg

Opublikowano

Gimbusy do szkoły, nauka wzywa! Jesteście nic nie warci z waszymi diamentami wbitymi na bolu, nawet nie pozdrawiam bo szkoda mi ciepłych słow na was...

Opublikowano

No to gratulacje, wole grać w niższej dywizji na którą zasługuje niż na bolu być "bogiem" diamentu. A co odnosząc się do Disa to: Dzieci kiedy zrozumiecie, że całą winę za to ponoscie wy, którzy ddosujecie albo trollujecie jego gry

Opublikowano

No to gratulacje, wole grać w niższej dywizji na którą zasługuje niż na bolu być "bogiem" diamentu. A co odnosząc się do Disa to: Dzieci kiedy zrozumiecie, że całą winę za to ponoscie wy, którzy ddosujecie albo trollujecie jego gry

dobrze gadasz czysta brudna prawda

Opublikowano

Kogo obchodzi że wypromował się na "nitro" na takim pajacu można się tylko promować jeszcze ta jego "jp armia" śmiech na sali.

następna rzecz to taka że dobrze zrobił z banami dla bolowców ;) szkoda tylko że dużo ludzi teraz wie o tym s**t programie..

dziwi mnie też Riot.. ja już dawno bym sprawe w sądzie zrobił i zarządał skasowania programu przez twórców i grzywnę w wysokości ileś milionów :).

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Wszystkie duże firmy sobie z tym radzą ale nie Riot. Wydaje mi się, że kiedy nie będzie BoL-a spdną przychody związane z kupnem skórek i nastąpi migracja graczy, dlatego Riot jest taki ociążały w tej kwesti...

Opublikowano

dis po prostu nie umie grać xD
Opublikowano

dis po prostu nie umie grać xD

Znalazł się mistrz League of Legends, każdy gra na tyle ile potrafi, no chyba że jest głupi i specjalnie trolluje... Zresztą jak kolego wbiłeś Czelendżera, dobrze botowałeś?

Opublikowano

Znalazł się mistrz League of Legends, każdy gra na tyle ile potrafi, no chyba że jest głupi i specjalnie trolluje... Zresztą jak kolego wbiłeś Czelendżera, dobrze botowałeś?

Czy to smród stóp albo przepyszny kał Disa ci tak najebał w głowie?

Opublikowano

Czy to smród stóp albo przepyszny kał Disa ci tak najebał w głowie?

Jesteś pojebany czy udajesz? Nie jestem nawet jego fanem ale wy dzieci jesteście od niego gorsi...

Opublikowano

Popieram i zupelnie nie rozumiem co Ci goscie chca od niego... Chyba dlatego ze jest good? to musi leciec hejt.

Ty tak na serio?

Topic:

Zwis poległ na elohellu.  :D

sword_art_online_signature_by_tammypain-

Pomogłem?! Liczę na like! :)

Opublikowano

Jesteś pojebany czy udajesz? Nie jestem nawet jego fanem ale wy dzieci jesteście od niego gorsi...

popatrz na swoje posty zanim nazwiesz kogos dzieciakiem, pozdrawiam serdecznie dalbym ci pione ale nie chce myc ręki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...