Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

amortyzator

Kamdaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. może mi ktoś powiedzieć jak naprawić mój problem z amortyzatorem?

chodzi mi o to, że wcześniej chodził mi normalnie ale po spuszczeniu i napompowaniu do niego znów powietrza chodzi jakoś inaczej. tzn. chodzić to chybachodzi tak samo ale jak się wybijam w górę słychać w nim takie walnięcie( od razu po wybiciu się) dziś mi ten problem na chwilę ustał ale po 10 minutach znó zaczął walić. co moze być przyczyną? może za dużo powietrza nabite?

Opublikowano

spuść trochę, nasmaruj golenie, sprawdź sprężyne

smarowane było niedawno, sprężyna raczej nie bo wszystko dobrze działa poza tym to się dziele po obu stronach, tylko po prostu jak się wybijam w górę to tak się dzieje. przypomnialo mi się, że jak przycisnę mocno amortyzator to jak już wejdzie do końca to tak jakby też walił o coś.

Opublikowano

hmm.. ciężko tak powiedzieć, ale jeżeli spuszczałeś już powietrze to może być źle wyregulowany spróbuj się pobawić raz więcej raz mniej powietrza bo jak mówią kto kombinuje ten żyje ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...