Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pierwszy raz widzę ta grę

mieszko255

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MieszkoRuchacz

MagicznyMieszko

MieszekLeszek

Mieszek

Meszek

MieszekZabujcaPL

MieszkoRozbojnik

no lepszych nie znajdziesz (͡° ͜ʖ ͡°)

tumblr_mxoi7xGRA51rzffavo1_250.gif

Opublikowano

Ja nie rozumiem jak można prosić o poradę w sprawie nicku na forum... To powinno opisywać Ciebie i zostać wymyślone przez Ciebie, a nie przez jakiegoś randoma. I spróbuj wykombinować coś niezwiązanego z Twoim imieniem, coś bardziej oryginalnego. ;) Nie bierz pod uwagę nicku z PL oraz cyferkami, bo później będziesz żałował. Np. ja swój nick wymyśliłam zamykając oczy i wpisywając byle jakie literki. :D Ale to było daaawnoo... Możesz spróbować tego samego, chociaż czasami takie klopsy wychodzą że szkoda gadać. :D 

Uczeń
Opublikowano

MieszkoLujKosiWchuj

1792069e00b756d8gen.png

"insanity is doing the same thing over and over and expecting different results"

"głupim jest robienie w kółko tego samego i oczekiwanie innych rezultatów"

Kliknij mnie!

Opublikowano

Ja Ci radzę nie brać nicku, który skojarzą w Polską :) Przeważnie jak ktoś ma PL w nicku to w lobby dzieje się jesień średniowiecza i teksty typu "omfg Poland surr at 20". Tak tylko. Ale jak chcesz to zrób sobie Miesziko albo coś takiego. Tak tylko radzę :-)

Opublikowano

MieszkoFromPL
TypowyPolak

MieszkoTroll

Mi3szko

FNC Mieszko

ROC Mieszko

TSM Mieszko

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...