Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Itemy w ramkach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam problem na serwerze z ramkami. Gracze moga wyciagac itemy z ramek :( Mam WorldGuarda 5.9, World Edita na 1.7.2 i ustawione flagi entity-item-frame-destroy na deny :( Pomozcie !

Jeśli pomogłem zostaw lajka ↗

Opublikowano

SIlnik jest 1.7.2 to wgraj nowszy np 1.7.5 działa daj like :P

Mam wersje WorldEdit 5.6.1 (for Bukkit 1.7.5) i dalej nie działa :( Może ktoś wie jak naprawić te ramki ?

Jeśli pomogłem zostaw lajka ↗

Opublikowano

Chodzi o wersje silnika -.- wgraj 1.7.5 bukkit miałem ten sam problem nie ma pluginu który ci je zabezpieczy. Chyba że masz 1.7.5 to nie wiem ale jeżeli sam wg tego nie zabezpiecza wnioskuje że masz 1.7.2 wgraj nowy silnik i po problemie.

Opublikowano

Albo poprostu schowaj ramki za szklem :) Wszystko widac , nie do rozwalenia i jest ladnie :D

Za podwójną musiałby je schować a to #ujowo wygląda.

Mamy WorldEdit 5.6.1 (for Bukkit 1.7.5)

Nie chodzi o plugin nuupie wersja silnika do cholery tak trudno zrobić kopie serwera wrzucić nowy silnik i sprawdzić czy działa nie no ludzie są coraz głupsi.  sprawdzcie inne tematy był 3 dni temu chodzi o silnik a nie plugin -.-.

Opublikowano

@GimesSpyyyy Kiedy zniszczysz blok to przez te 0,1 sec możesz bić blok za no i zalicza to jako dmg = item wypada z ramki

@BakuTV Nie ja umarłem już mnie wiozą na pogrzeb 1.7.2/1.7.5 to to samo prawie albo wgrajcie spigot'a jeżeli wy tego nie wiecie to moja pikselowa noga na tym serwerze nie postanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...