Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Banan poleci? :D

ThePro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram na kamerze, przyspieszam sobie chodzenie tak do 170

Jechalem w m2, widze ze ktos sobie kopie, a lubie dac komus buffa, zszedłem z konia, dałem, pojechałem

Zapomnialem o tym ze on mnie widzi jeszcze dalej, wiec dalem mu buffa z daleka, a ten mi na pw ze ma nagrane moje sh

Eq przelozylem jbc (konto zrobilem znajomy wszedl i cale przeszlo)

Do ile tak bana sie moge spodziewac? :P

Wszystkie konta powiazane?

Peel oczywiscie, tbd jbc

I powiadomienie na maila przyjdzie jakies ze ban?

Opublikowano

Gram na kamerze, przyspieszam sobie chodzenie tak do 170

Jechalem w m2, widze ze ktos sobie kopie, a lubie dac komus buffa, zszedłem z konia, dałem, pojechałem

Zapomnialem o tym ze on mnie widzi jeszcze dalej, wiec dalem mu buffa z daleka, a ten mi na pw ze ma nagrane moje sh

Eq przelozylem jbc (konto zrobilem znajomy wszedl i cale przeszlo)

Do ile tak bana sie moge spodziewac? :P

Wszystkie konta powiazane?

Peel oczywiscie, tbd jbc

I powiadomienie na maila przyjdzie jakies ze ban?

Nie wiadomo kiedy dostaniesz tego bana, zawsze inaczej

Ban jest na konta z emaila.

Powiadomienie przychodzi.

Ale może ten gościu tak sobie tylko mówił i nie ma gry nagranej.

giphy.gif ­

Opublikowano

E jak na konta z mejla to eq juz przelozone.

Koleś eq +9, tacy lubia chyba sie eq chwalic i nagrywać tak czuje :P

Jak poleci ban to lv odrobie bez problemu bo gildia pomoże, a eq zachowane

Właśnie o ile juz kilka razy mnie oskarżał ktoś o coś, a ten jakoś wiarygodnie brzmiał, że tak to ujmę ;p

Tak z tydzień max?

Bo nie wiem ile czekać i kiedy wrócić do postaci

Opublikowano

Poczekaj tak z 2 tygodnie, bo zdaje mi się, że rozpatrują do 2 tygodni. Koleś także mógł Cię tylko nastraszyć, więc możliwe, że bana w ogóle nie będzie. :)

Opublikowano

Bana nie dostaniesz, bo niby jak by nagrał/zrobił ss w tak krótkim momencie? Więc raczej nie bój się i graj normalnie, bo każdy tak straszy a 90% z nich nie umie nawet zrobić zwykłego ss ;>. 

6222704500-1434194730.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Powiem tak jesli typek to złosi to z mojego doświadczenia.
Biłem metina na pustyni na PL-u miałem kamera GM mi napisał na pw że ma nagrane i podziękował.
Szybko wbiłem do M1 przełożyłem Eq+9 na mojego buffa Zdążyłem wszystko prawie przełożyć tylko kilka medali konnych i ziół zostało to to poszło się walić bo wkońcu ban nastąpił.
Więc tak bana dostajesz tylko na to konto na które jest zgłoszone czyli na Nick ale od razu na Email po zbanowaniu konta przyjdzie ci info a w nim będzie powód dzień dokładna godzina i data zbanowania oraz na ile konto zostało zbanowane więc polecam konta zakładać na osobnych emailach bo jeśli oba konta są na jednym to oba łapią po przez powiązanie.
Po banie 2 dni zajęło mi znowu wbić 35 lvl :) eq sobie spowrotem dałem i było cacy :P.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

To co koleś nagrywał jak rudy kopie?

Gościu po co spinasz poslady?

typek tak o sobie powiedział że nagrał a tak naprawdę na kompie nie ma nawet programu do tych czynności :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...