Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Autorski Skrypt na TabList [TabApi]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@bartek190

Ty masz jakieś zaburzenia psychiczne?

Najpierw pytasz co masz dodać, a potem jak ktoś ci napisze uwagę to ty zwalasz winę na Skript. A twój laguje dlatego, że napisałeś go c*****o.

Opublikowano

Piszcie co chcecie jak sie nie podoba to nie pobieraj nic nie rób. Kto jest mądry to wie że skryty to gówno. I co z tego ze napisałem "Co mam dodać?" jak i  tak mi nic nie piszecie. W ogóle na MPCForum są same pojeby i debile. Koniec w temacie mozecie "hejtować" ja juz się nie odzywam!

Pozdro!

Posty: 100|200|300|400|500|600|700|800|900|1000 Mission Complete! xD  :P

76561198209779975.png

Opublikowano

Zmieniłem zdanie na twój temat. Ty jesteś po prostu chory i radzę ci się zgłosić gdzieś.

Jeżeli nadal nie widzisz problemu w tym że pobieraniu czasu z twojego serwera w pętli dla każdego gracza jest idiotyczne to mam złe wieści. (tak wiem pisałem to już)

Poza tym jeżeli ci tu źle to wykurwiaj ;) (dzięki takim jak ty znajduje sens siedzenia tutaj :*)  

Opublikowano

Piszcie co chcecie jak sie nie podoba to nie pobieraj nic nie rób. Kto jest mądry to wie że skryty to gówno. I co z tego ze napisałem "Co mam dodać?" jak i tak mi nic nie piszecie. W ogóle na MPCForum są same pojeby i debile. Koniec w temacie mozecie "hejtować" ja juz się nie odzywam!

Pozdro!

"Skrypty to gówno."

Jeśli nie umiesz ich poprawnie pisać to czym jesteś?

Opublikowano

Fajnie by było żebyś dodał jakieś ss tego skryptu nie :) nie bende pobierał jak mi sie nie podoba :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...