Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ranger vs Wk, Zwiad

Gość myworld

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytania która z tej kart ma ciekawsze skille? Kto jest lepszy? Jakie skrzydła do ranga pasują z demona lub anioła. Z góry thx za odpo

Opublikowano

1. Każda z tych kart ma ciekawe skille, dla mnie najfajniejsze ma zwiad (niewidka, debuffy, buffy, pułapka, combo).

2.Nie można powiedzieć, które SP jest najlepsze. Każde jest dobre do roli mu przypisanej rang i zwiad świetnie spisują się na pvp i glacy, wk to podstawowe sp łuka i nadaje się do wszystkiego, mój znajomy mając +15 na 98lvlu większość ludzi na glacku składa na skilla. Wszystko zależy od rozdania pkt i sytuacji.

3.Szczerze żadne, lepiej nie marnować ~2.5kk bo żadne nie są warte tego jak wyglądają.

Opublikowano

@myworld oczywiście że legalne :) Gdyby gf ruszył tyłek to może i by to usunęli. Póki co korzystaj, jest to bardzo dobry zarobek. Co do ulepszania to jeżeli masz dużo kasy to ulepszaj. Ja polecam kupować.

Opublikowano

@NowakAdam dzięki temu sposobowi z mobów dropały goldy i z 1k mam 100k, 45 mlek i 25 kostek, razem 600k w 1 godzine bo ja waliłem dla eki zwiadem.

Opublikowano

@No to widzisz. Na avalonie polecam ci robić lody i je sprzedawać, bo jak ostatnio widziałem to kostki po 1k. Rób lody w rożku, najbardziej się opłaca.

Opublikowano

Na finesi opłaca się bardziej czekoloadowe. A lody w rożku robi się na 5 kostek czy mlek?

Opublikowano

Mam pytanie, nie znam się na resach więc. Mam 72lv 70job i wszystkie sp (prócz csa bo mi spalił), wkaczem +5 daje rade na jaszczurkach i szopach słabych mam pytanie:

Mam resy na ogień i światło 50% - +bf wk - 80% na św. Czy res na ogień 50% i res na św 50% da rade jakoś wytrzymać bym nie dedł czy raczej nie?

Opublikowano

Jakie skrzydła dla zwiada pasują? Gdy doładuje nd to kupie:

Jedno pudełko skrzydeł -25nd

Jedno pudełko pojazdów -25nd

Zostanie mi 30 ND, jakie pudełko jeszcze kupić?

Niemam pojazdu, peta najelpszego mam:

Dyniowy Krzak 54lv. Chciałbym dropnąć lodowe skrzydła ale też chciałbym jakiś fajny pojazd, innych skrzyń niepamiętam proszę o pomoc jakie pudło kupić za 30nd.

Opublikowano

Szczęścia to niewiem bo nigdy takich pudeł nie otwierałem. Mam oblecha utrwalonego i chciałbym go upnąć na +8 a mam go doskonały (utrwalony) łuk oblężniczy +5 i niewiem czy się jakoś wyrobię z zwojami. A tak że się spytam 80ND to ile będzie kk?

Opublikowano

Szczęścia to niewiem bo nigdy takich pudeł nie otwierałem. Mam oblecha utrwalonego i chciałbym go upnąć na +8 a mam go doskonały (utrwalony) łuk oblężniczy +5 i niewiem czy się jakoś wyrobię z zwojami. A tak że się spytam 80ND to ile będzie kk?

Wczoraj ktoś na finesii oferowal 9 kk za 75 nd , nie wiem czy tego nie kupił.

Mówimy ci ciągle zebys nie kupowal skrzydel, to z 2.5 kk w grze przeszedłeś na 3 euro w rl, nie kupuj tego nie poleca ci skrzydla..

1385975953-U914647.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...