Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najgorszy team ever!

Gość Lord Loginus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mnie kurw a po prostu to boli, że ta kurw a jeba na fiora, kurw a wygrała, to było takie GÓWNO, że to bajka!!!!!!!! JA PIE RDOLE. JUŻ P******E TE LP, ALE TO GÓWNO NIE MA PRAWA WYGRAĆ KURW A MAĆ!! więcej szczegółów na ss.

562261410019707416036.png 

Dodam, że fiora, jinx, syndra i nami padały na ulta.

Chodź syndra na końcu na ulta i Q

Opublikowano

Czemu zamazałeś nicki oraz swój build? Nie dziw się, że nie wygrałeś jak jedynie ty i cait mieliście dobre staty. Jak już jesteś nafeedowany to oddawaj kille swojej drużynie bo tobie już nie będą potrzebne. Zapewne wyzywałeś ich odrazu gdy dedali więc nie ma się co dziwić że przegrałeś. 

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngNetherSky_ Chłopie, mój, że tak powiem team nie był ze mną!!! Ja i LUX siedzieliśmy sami na midzie, gdy enemy team pushował, a reszta w zaroślach się chowała. Do tego lux sam mi oddawał kille i pisal, że mu nie potrzebne.

I tak jak napisałem, 3 osoby z enemy teamu na końcu nadal padały na ult, czyli rzuciłem ulta (jak był jakiś tf) i na tego ulta mialem 2 kille. Co mialem po prostu z hitów bić i mieliśmy przegrać, chodź i tak się to działo?

Opublikowano

I kolejni czopek piszę jaki ma to ból dupy bo przegrał... Po co ci tyle fragów? Ja ostatnio caitlyn wygrałem ze statami 7/4/11 ale w 35 minucie miałem ponad 350 cs'ow i full build, jak można fizzem z takim feedem przegrać... Masz feeda to szybko się pushuje żeby nie doszło do late game bo wtedy możesz przegrać!

Opublikowano

@Ronter Co i po co mi cs jak w 25 minucie miałem full ?

PS: Gry przegrywam codziennie, lecz to już przesada, mając full build w 25 minucie, dlatego jest tutaj ten temat.

Opublikowano

To samo mam ale nie raz dają się kerować i nie flejmują dostosują się do moich tipów ale jak mam bota 0/25 w 10 minucie to szkoda gadać więcej spędzają czasu na reviva niż grają.

Why don't presidents fight the war?
Why do they always send the poor?

System of a down - B.Y.O.B "2005"

Pomogłem ? - daj [+]

Opublikowano

Ta farma.

Jezeli w goldzie nie umiesz wygrac fizzem z takimi statami, tam jest twoje miejsce i tyle. 

płacz na forum nic nie da.

temat można zamknąć to taka jest prawda. Jeżeli nie możesz wyjść to tam jest Twoje miejsce.

chadasygn.png

"Boże chroń mnie przed przyjaciółmi z wrogami sam sobie poradzę . "

Opublikowano

po co mu farma skoro ma ponad 30 killi? Wy myslicie zanim cos napiszecie? ma farmic na midzie zamiast isc zrobic kilka killi easy??

takie raki sie zdarzaja, to tylko gra, luzu troche ;) 

787741420213763595569.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...