Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Modem Wi-Fi

Coval13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dręczy mnie już od kilku dni pytanie czy kupując np. z allegro router WiFi, czy trzeba zgłaszać to do multimedii lub wykupywać jakiś u nich pakiet, czy poprostu wystarczy podłączyć i cieszyć się z internetu bezprzewodowego w domu? Dziękuję za pomoc :)

Opublikowano

Będziesz musiał go skonfigurować. Do większości obecnych dostaje się płytkę z oprogramowaniem, które przeprowadzi podstawową konfigurację, ale będziesz musiał powprowadzać dane jak nazwa użytkownika itp.. 

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Danych do zalogowania sie do routera, tak? Jak widziałem na youtube to routery mają domyślnie login i hasło "admin"  :D

Opublikowano

Albo ustawi się samo jak jest automatycznie na serwerze przyznawane

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Zadzwoń do supportu podaj dane osoby, która podpisała umowę i inne pierdoły, o które będą prosić i dadzą Ci te dane. 

Inne pierdoły tzn numer dowodu, PESEL itp.. 

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Okej, a co do routera to można kupić obojętnie jaki, ponieważ nie wiem czy każdy pasuje do danej firmy np. Multimedia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...