Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile wytrzymują baterie w myszce bezprzew. do 30zł ?

Tarize

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tyle ile potrzeba aż się skończą. Dowiesz się jak sam sobie sprawdzisz.

Porządne myszki od 3 do 8 miesięcy na jednym paluszku

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Znajde porządną myszkę do 30 zł?, nie!.To po co mi tłumaczysz o porządnych, czytaj uważniej.

Gdybym chciał sobie sam sprawdzić to bym tego tematu nie pisał więc przestań pisać głupoty.

*Temat skierowany do ludzi którzy mają myszke do 50 zł...

Opublikowano

no to co się tak burzysz skoro sam twierdzisz że nie znajdziesz porzadnej za tyle , tylko sprawdzenie ile wytrzyma da ci miarodajne wyniki

możesz i nawet po tygodniu już wymienić ale równie dobrze może działać i miesiąc-dwa

np mam dwie myszki M185 Logitecha , prawie takie same

- wersja zwykła ( ok 40-60 zł ) nano nadajnik czyli zwykły nadajnik i wytrzymała ok miesiąca działała do 2 m max od nadajnika

- wersja Unifying ( ok 60-80 zł ) z nadajnikiem Unifying wytrzymuje już 6 miesięcy ( jeszcze nie wymieniłem baterii oryginalnej  jest ok 40% baterii jeszcze ) i działa średnio do nawet 10 m a na co dzień używana ok 3-4m od nadajnika  na TV i kompie

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

som

"Som" też słowniki ortograficzne, ale ostatnio rzadko używane.

Nie ma jasno określonego czasu na którym działa myszka. Każda bateria jest inna, każda myszka jest inna, co daje w sumie sporą ilość kombinacji, jedne mogą Ci się wyczerpać nawet po kilkunastu godzinach. Inne mogą Ci potrzymać kilka miesięcy ciągłego użytkowania po parę godzin dziennie. 

Moja myszka Logitech'a kupiona ok. 4 lata temu w biedronce za 15zł z paluszkami w zestawie trzyma do dzisiaj a jest używana przez parę osób, z godzinkę, może dwie dziennie chodzi i chyba w kwietniu albo w maju wymieniałem baterie.

Jeśli masz ładowarkę do baterii m pomysłem jest kupno (lub jesli masz takie w domu) baterii, które możesz ponownie naładować tzw. akumulatorków. Jeśli nie masz, to dosyć tanio można to kupić, a przyda się nie tylko do myszki.

W każdym razie, powinna wytrzymać na tyle długo, że nie powinieneś zwrócić wielkiej uwagi na to.

Opublikowano

no to co się tak burzysz skoro sam twierdzisz że nie znajdziesz porzadnej za tyle , tylko sprawdzenie ile wytrzyma da ci miarodajne wyniki

możesz i nawet po tygodniu już wymienić ale równie dobrze może działać i miesiąc-dwa

np mam dwie myszki M185 Logitecha , prawie takie same

- wersja zwykła ( ok 40-60 zł ) nano nadajnik czyli zwykły nadajnik i wytrzymała ok miesiąca działała do 2 m max od nadajnika

- wersja Unifying ( ok 60-80 zł ) z nadajnikiem Unifying wytrzymuje już 6 miesięcy ( jeszcze nie wymieniłem baterii oryginalnej  jest ok 40% baterii jeszcze ) i działa średnio do nawet 10 m a na co dzień używana ok 3-4m od nadajnika  na TV i kompie

Brawo, o to mi chodziło. Do zamknięcia.

Opublikowano

za 30 zl nie oplaca sie myszki bezprzewodowej szczegolnie ze to szit te bezprzewodowe gowna sie tna aby i nic zrobic nie idzie mam mysz za 120 zl baterie rok trzymaja a przycisk sie teraz prawie ze popsul i sie tnie ciagle a myszka ma z 2-3 lata jade na myszce na kablu za 19.99 fakt kolko nie dziala mam ja 2 lata i ani razu sie nie zaciela nie polecam ci ale skoro tak bardzo chcesz to kup 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...