Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lose Streak - Jak znów wygrać?

WasserFull

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż mam Lose Streak. Jak to przezywciężyć? Jestem aktualnie w S5 i chce chociaż troche punktow zdobyc zeby nie spac, a posiadam aktualnie 7 lp. Jak przezwyciezyc tą chorobe?

222421410015014489921.png

edit: a jesli mam 7 LP, i nie bede gral z 2 miesiace rankedow to spadne do Brązu I ?

A propo pytanie kiedy koniec sezonu? Tzn, kiedy bedzie dostawalo sie nagrody za rankedy.

Aha, 2 dni temu dołączylem do tej ligi i jak teraz przegram runde i bede miał 0 lp i potem przegram to spadne? MMR mam raczej wysoke, chociaz gram duo z kolegą. Zyskuje 35 LP, a trace 9.

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

po miesiącu chyba spadniesz za brak aktywności.

sezon się kończy w listopadzie.

Lose streak? graj duo lub zrób sobie przerwę na rankedy, kiedy wyczujesz że ci dobrze idzie zagraj znowu.

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

po miesiącu chyba spadniesz za brak aktywności.

sezon się kończy w listopadzie.

Lose streak? graj duo lub zrób sobie przerwę na rankedy, kiedy wyczujesz że ci dobrze idzie zagraj znowu.

To się tak nie da. Miałem przerwe i teraz chce znowu grać ale widzisz, nie rozumiem dlaczego sie tak dzieje? 

Opublikowano

Od tego nie da się uciec. Albo wygrywasz, albo przegrywasz. Jedno albo drugie. Zagraj kilka duo, najlepiej bot lane lub jungler Ty + duo ktoś mid lub top. Odpocznij chwilę, jeśli za dużo przegrywasz, potem nerwy mają na to wpływ. Jak przegrywam w SIII 2/3 razy z rzędu, idę na normale, odstresuję się, wygram i wracam i wpadną te 3/4 winy na rankedach. 

To się tak nie da. Miałem przerwe i teraz chce znowu grać ale widzisz, nie rozumiem dlaczego sie tak dzieje? 

Zaczął się rok szkolny i dzieciaków, którzy trollują, idą afk bo obiad, śmieci albo mama karze jednak nie ubyło. To po prostu ludzie grają, którzy nie ogarniają gier na rankedach albo świeżo co wbili dywizję i potem taki lose streak idzie. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Od tego nie da się uciec. Albo wygrywasz, albo przegrywasz. Jedno albo drugie. Zagraj kilka duo, najlepiej bot lane lub jungler Ty + duo ktoś mid lub top. Odpocznij chwilę, jeśli za dużo przegrywasz, potem nerwy mają na to wpływ. Jak przegrywam w SIII 2/3 razy z rzędu, idę na normale, odstresuję się, wygram i wracam i wpadną te 3/4 winy na rankedach. 

Zaczął się rok szkolny i dzieciaków, którzy trollują, idą afk bo obiad, śmieci albo mama karze jednak nie ubyło. To po prostu ludzie grają, którzy nie ogarniają gier na rankedach albo świeżo co wbili dywizję i potem taki lose streak idzie. 

Hmmm... możliwe, ale chodzi mi o to by wygrać. A to dlatego, że jak sobie odpoczne i minie z 3 dni czasu, to potem ja wróce to przegram 1 rankeda i bede mial 0 LP, potem przegram znów i GZ jestem w brązie :/

Opublikowano

Hmmm... możliwe, ale chodzi mi o to by wygrać. A to dlatego, że jak sobie odpoczne i minie z 3 dni czasu, to potem ja wróce to przegram 1 rankeda i bede mial 0 LP, potem przegram znów i GZ jestem w brązie :/

Graj tym, kim Ci idzie najlepiej albo po prostu dostosowuj się do swoich team mates'ów i idź tam, gdzie musisz. Mute all na początku, jeśli widzisz, że ciągle jest rage ze strony Twojego teamu i graj swoje. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Graj tym, kim Ci idzie najlepiej albo po prostu dostosowuj się do swoich team mates'ów i idź tam, gdzie musisz. Mute all na początku, jeśli widzisz, że ciągle jest rage ze strony Twojego teamu i graj swoje. 

hmm, w sumie to sie tak nie da. Jak gram na topie chwile i bot jest pushnięty lub mid, a potem enemy adc/mider cisnie kazdego i GG. zaraz sobie zagram next rankeda i zobacze czy wygram, i dam edita.

Opublikowano

Jezeli masz MMR brązu, grasz jak braz to poprostu zaslugujesz na niego. Jedyne co mozesz zrobic to naczuczyc sie grać. Ja Gram w  LOL'a od grudnia rankedy gdzies w Maju zaczalem z poczatku siedzialem S IV - S V , a teraz w goldzie III jestem. Wszystki przyjdzie z czasem i nauczysz sie grać jak spadniesz to spadniesz najwyzej bedziesz musial sie wysilic i wrócić najlepiej silniejszy ;)

Opublikowano

Jezeli masz MMR brązu, grasz jak braz to poprostu zaslugujesz na niego. Jedyne co mozesz zrobic to naczuczyc sie grać. Ja Gram w  LOL'a od grudnia rankedy gdzies w Maju zaczalem z poczatku siedzialem S IV - S V , a teraz w goldzie III jestem. Wszystki przyjdzie z czasem i nauczysz sie grać jak spadniesz to spadniesz najwyzej bedziesz musial sie wysilic i wrócić najlepiej silniejszy ;)

A co, jeśli utknął w tej lidze, bo po prostu jego team jest tak słaby, że w 20 minucie jest 20/0? To nie zależy od MMR i tego, jak gra. Może grać w brązie jak Platyna/Diax/Gold, a i tak być w Niej cały sezon. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

MMR brązu? Ja gram rankedy z kolegą duo, i niestety nie moge zobaczyc swojego mmr. Ale dostaje 35 lp za win, a za lose 9 mi odejmuje to raczej jest dobrze.

Opublikowano

@Junioorski raczej nie możliwe bo jak by grał w goldzie to tak czy siak by wreście wyszedł z silverka albo o lige ten kto gra na swój poziom tam będzie ja nawet nie raz jak mam gówno team na przykład w statach 2/15

to i tak mogę wygrać po prostu jakoś się feednę na jakieś linii shcodze zabijam powoli daje moim kille robimy barona i ggwp. dużo osób też na low elo boi się robić barona jak mają przewage i throwuja wreście.

Why don't presidents fight the war?
Why do they always send the poor?

System of a down - B.Y.O.B "2005"

Pomogłem ? - daj [+]

Opublikowano

tez mialem losestreak niedawno, 6 rankedow pod rzad przegrane przez dzieci neo downa. co zrobilem? wzialem sie w garsc, powiedzialem sobie ze musze to wygrac, bo spadlbym do g5, teraz mam serie do g3 :)

sposob? graj rankedy w nocy jesli masz taka mozliwosc. w dzien dzieciarnia wkurwiona ze babka zadala prace z domowa z pszyrki chce sie wyzyc i ida rankedy grac i trolluja. w nocy szansa ze spotkasz takie dziecko jest mala, bo gimby spia bo rano musza wstac :) 

nigdy nie graj jak jestes w zlym humorze, to niczemu nie pomoze a tylko sprawi, ze bedziesz jeszcze gorzej grac. nigdy tez nie flamuj swoich sojusznikow, jesli ktos feeduje to idz na linie i mu pomoz.

do tego staraj sie nauczyc grac na jungli/midzie, na topie nie masz takiego wplywu na rozgrywke jak na midzie/jungli. albo po prostu bierz teleport, choc to tez nie jest zapewnienie pomocy sojusznikom. 

Opublikowano

mam takie pytanie, jesli 2 dni temu dolaczylem do tej ligi i teraz jak przegram 1 rankeda czyli bede mial 0 lp i potem znow przegram to spadne? 

Opublikowano

mam takie pytanie, jesli 2 dni temu dolaczylem do tej ligi i teraz jak przegram 1 rankeda czyli bede mial 0 lp i potem znow przegram to spadne? 

Jak dołączyłem świeżo do Golda, miałem 0 LP, zagrałem rankeda i nie spadłem. Musiałbyś kilka pod rząd przegrać. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Jak dołączyłem świeżo do Golda, miałem 0 LP, zagrałem rankeda i nie spadłem. Musiałbyś kilka pod rząd przegrać. 

heh, mialem tak. Wybilem sie do S5. Potem 5 z rzedu przegralem i odziwo nie spadłem. Potem wygrałem 1 i mialem 35 lp. Teraz 3 przegrałem i zostało mi 7 LP. 

Opublikowano

heh, mialem tak. Wybilem sie do S5. Potem 5 z rzedu przegralem i odziwo nie spadłem. Potem wygrałem 1 i mialem 35 lp. Teraz 3 przegrałem i zostało mi 7 LP. 

Teraz postaraj się rozegrać to tak, abyś wygrał z 3/4 pod rząd i mmr podniósł troszkę i swoje LP. Chcesz to mogę z Tobą zagrać jakieś duo i wycarrować do SIV. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Jezeli dostajesz +35 a tracisz 9 to o co ty sie martwisz .... Po 5 przegranych z rzedu cie nie wywali do B I kolega dostawal 13 a tracil 21 przegral 3  z rzedu gdy mial 0 i nie spadl ... Pozatym jak grasz duo i z kolega nie mozecie wygrać to cienko cie widze wyzej ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...