Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę moderatorem forum IP.Board - Nukey

Nukey

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na każde forum co wchodze widze ciebie jako moderatora , dla mnie to śmieszne , powodzenia.

Obecnie możesz mnie tylko widzieć na Sheili i jak narazie nigdzie indziej się nie wybieram.

Opublikowano

Obecnie możesz mnie tylko widzieć na Sheili i jak narazie nigdzie indziej się nie wybieram.

skoro nigdzie indziej się nie wybierasz to na chu.j ten temat?..

Opublikowano

Nie polecam na te bardziej profesjonalne fora, na te mniej profesjonalne jak najbardziej.

Może jakieś argumenty? sorry, ale ty ich nie możesz przedstawić, bo sam nie jesteś "profesjonalny". xD

Opublikowano

To, że masz 16 lat i zachowujesz się gimbusiarsko na TS powinno wystarczyć. Człowiek sobie siedzi spokojnie na TeamSpeak'u, a tu wbija taki nukey aka gimbusek i pokazuje jaki to on nie jest kozak robiąc z ludzi bekę i dzwoniąc dla jaj z Ivony bo sam się odezwać boi :D.

Opublikowano

Spokojnie? xD szkoda ze nie dopisales jak ty sie zachowujesz i  dlaczego zostałeś wydalony servera, i teraz sheile hejtujesz xD no to napewno nie jest "gimbusiarskie" zachowanie :D zreszta nie mam na ciebie czasu "gimbusku" elo.

To twoje ogłoszenie nie moje, więc ostrzegam ludzi przez gimbiarnią :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...