Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pochwal się swoim miejscem pracy/stanowiskiem komputerowym!

.avaterys_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ;),

wpadłem na pomysł, żeby stworzyć temat, w którym "chwalimy" się swoim miejscem pracy, stanowiskiem komputerowym - wklejamy zdjęcia etc.

Na każdym forum komputerowym, o podobnej tematyce jak MPC jest coś takiego, więc dlaczego tutaj też nie zrobić takiego wątku?

Pochwalmy się jaki mamy artystyczny nieład i maszynę do grania/pracy! 

Ja również wstawiam coś od siebie, skromne/nieskromne (pozostawiam do Waszej oceny) miejsce pracy:

7884014100089821182332.png

8368814100089831182332.png

5227314100089841182332.png

P.S: ten syf na biurku i butelki po piciu, to nie moje. :D

I gratisowo jeszcze filmik jak kręcę PowerBallem (wiem, słabo, ale mam go od wczoraj, zarąbista zabawka :D): 

http://youtu.be/4MsZ2AJiBXI

--

Pozdrawiam.

Opublikowano

Ło, musiałeś się pochwalić, że z Ciebie taki programista.

Był już kiedyś konkurs, w którym ludzie się chwalili jakie mają fajne stanowiska komputerowe

http://www.mpcforum.pl/topic/1206450-wyniki-konkursu-pokaz-swoje-stanowisko/

więc jak już to lepiej by było napisać w sugestiach czy czymś takim o to, żeby go powtórzyć. Moim zdaniem pokazywanie jakiś zwyczajnych biurek bez żadnych bajerów mija się z celem.

Opublikowano

Ło, musiałeś się pochwalić, że z Ciebie taki programista.

Był już kiedyś konkurs, w którym ludzie się chwalili jakie mają fajne stanowiska komputerowe

http://www.mpcforum.pl/topic/1206450-wyniki-konkursu-pokaz-swoje-stanowisko/

więc jak już to lepiej by było napisać w sugestiach czy czymś takim o to, żeby go powtórzyć. Moim zdaniem pokazywanie jakiś zwyczajnych biurek bez żadnych bajerów mija się z celem.

Wiedziałem, że zaraz przyjdzie jakiś inteligent, który mnie zna i powie mi, że jestem głupim śmieciem, słabym programista i zlożyłem ten komputer za pieniadze od mamy. #beka

Jak wrócę do domu wypierdziele zdjęcie z moim miejscem pracy, bo już bóle dupy cebulaków. Co do tego konkursu - nie wiedziałem, przyznaje racje. ;)

-------

Wyklikane z iPhone przy użyciu Safari. Możliwe literówki.

Opublikowano

Chcesz się pochwalić że masz 2 monitory? poeabao bao się w łepetynie? ja ci tylko współczuje, troche skromnie bo nie ma się czym chwalić

Opublikowano

Jeszcze brakuje tu tylko kubańskiego cygara i whisky. Co to za myszka?

Opublikowano

Chcesz się pochwalić że masz 2 monitory? poeabao bao się w łepetynie? ja ci tylko współczuje, troche skromnie bo nie ma się czym chwalić

Niczym się nie chwalę, raczej chcę, żebyście Wy chwalili się, po to powstał ten wątek, aby każdy mógł dorzucić coś od siebie. Normalnie pogrzało Was.

Jeszcze brakuje tu tylko kubańskiego cygara i whisky. Co to za myszka?

Myszka jest z jakiegoś zestawu Tracer za 100 zł. Generalnie mocno nie polecam, sama klawiatura jeszcze w miarę, ale myszka jest tragiczna - kiepsko wyważona, waży tyle co kartka papieru, bardzo się brudzi. Za tydzień-dwa kupuję Apple Magic Mouse i Apple Keyboard - przygotowania do kupna Maca. ;)

--

Pozdrawiam.

Opublikowano

Niczym się nie chwalę, raczej chcę, żebyście Wy chwalili się, po to powstał ten wątek, aby każdy mógł dorzucić coś od siebie. Normalnie pogrzało Was.

Myszka jest z jakiegoś zestawu Tracer za 100 zł. Generalnie mocno nie polecam, sama klawiatura jeszcze w miarę, ale myszka jest tragiczna - kiepsko wyważona, waży tyle co kartka papieru, bardzo się brudzi. Za tydzień-dwa kupuję Apple Magic Mouse i Apple Keyboard - przygotowania do kupna Maca. ;)

--

Pozdrawiam.

No ty się chwalisz k***a, może troche skromniej?  chwalipięta 

Opublikowano

A przy kupnie Maca nie dostajesz razem takiej myszki i klawy? Bo wydawało mi się że przy unboxach widziałem to... Zaraz wrzucę swoje tylko muszę biurko ogarnąć :D

PS jak temat się rozwinie to może przypiąć? ;)

CPU Intel Core i7 3770K GPU SLI EVGA GTX 780 ACX SC RAM 4x4GB Corsair Dominator Platinum 16GB MOBO Asus Sabertooth Z77 COOLER CPU NZXT Kraken X60 @ Akasa Apache 140mm x2 SSD Plextor M5S 128GB + Curcial M550 128GB HDD WD Green 2x2TB PSU Seasonic Platinum 860W CASE NZXT H630

Kopsnij PLUSIKA :)

Opublikowano

No ty się chwalisz k***a, może troche skromniej? chwalipięta

Jebać biede ^^:D

Witam ;),

wpadłem na pomysł, żeby stworzyć temat, w którym "chwalimy" się swoim miejscem pracy, stanowiskiem komputerowym - wklejamy zdjęcia etc.

Na każdym forum komputerowym, o podobnej tematyce jak MPC jest coś takiego, więc dlaczego tutaj też nie zrobić takiego wątku?

Pochwalmy się jaki mamy artystyczny nieład i maszynę do grania/pracy!

Ja również wstawiam coś od siebie, skromne/nieskromne (pozostawiam do Waszej oceny) miejsce pracy:

Dodany obrazek

Dodany obrazek

Dodany obrazek

P.S: ten syf na biurku i butelki po piciu, to nie moje. :D

I gratisowo jeszcze filmik jak kręcę PowerBallem (wiem, słabo, ale mam go od wczoraj, zarąbista zabawka :D):

http-~~-//youtu.be/4MsZ2AJiBXI

--

Pozdrawiam.

Skad Masz takie genialne szklane biurko ? :O
Opublikowano

@Zenek97

Połowa kasy, która pochłonęła obudowa to koszt wentylatorów. Są bardzo ciche I wydajne + mam możliwość ich regulacji/wyłaczenia. Jedyne co słychać to zarżnięty dysk ;D

Opublikowano

Wiedziałem, że zaraz przyjdzie jakiś inteligent, który mnie zna i powie mi, że jestem głupim śmieciem, słabym programista i zlożyłem ten komputer za pieniadze od mamy. #beka

Jak wrócę do domu wypierdziele zdjęcie z moim miejscem pracy, bo już bóle dupy cebulaków. Co do tego konkursu - nie wiedziałem, przyznaje racje. ;)

-------

Wyklikane z iPhone przy użyciu Safari. Możliwe literówki.

Nie wyzwałem Cię przecież i nie napisałem, że coś nie tak jest z Twoim komputerem. Po prostu stwierdziłem, że włączony Eclipse to nie przypadek. Nie spinaj się mistrzu, bo chciałem, żeby to bardziej żartobliwie wyglądało, ale z tego co napisałeś to mi nie wyszło ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...