Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki czołg dla początkującego?

Arbusek2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko chciałbym sie was zapytac jaki czolg dla poczatkujacego najlepszy ? (gram tak ze kryje sie i rozpieral*m na drobne czesciu ludzi ktorzy wejda mi w oko . lecz nie mam dobrego czolgu help :D

Pomogłem? Daj  Lajka   :D

Opublikowano

Do twojego opisu pasują wszystkie niszczyciele. Zacznij od rosyjskich, bo są OP i najlepiej pasują do twojego opisu.

Opublikowano

Do twojego opisu pasują wszystkie niszczyciele. Zacznij od rosyjskich, bo są OP i najlepiej pasują do twojego opisu.

Masło maślane :D.

Tak jak napisał kolega wyżej, skoro lubisz stać i robić dmg to polecam TD. Niemieckie lub Rosyjskie. 

Opublikowano

Do jego opisu pasują wszystkie niszczyciele, ale najbardziej pasują ruskie niszczyciele. Proste.

Niemieckie też są dobrym wyborem, ale nie są aż tak proste w grze jak rosyjskie.

Opublikowano

Do jego opisu pasują wszystkie niszczyciele, ale najbardziej pasują ruskie niszczyciele. Proste.

Niemieckie też są dobrym wyborem, ale nie są aż tak proste w grze jak rosyjskie.

Dlaczego tak uważasz ?

Wszystkie czołgi są fajne, jedynie jgpze100 dosyć słaby.

Ale za to ob 268 też nie jest zbytnio rewelacyjny, już 9t jest o niebo lepszy.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Nie pisałem że nie są dobre, tylko że nie są aż tak proste w grze jak ruskie.

Opublikowano

Nie pisałem że nie są dobre, tylko że nie są aż tak proste w grze jak ruskie.

Są proste, mają bardzo dobry pancerz od 8t ;)

Świetne działa, które mają dobry dpm.

Ruskie mają jedynie dmg i camo, które i tak już jest słabe po nerfie.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Od 8t, z pewnością newbie dojdzie tam w mgnieniu oka ;) Ruskie są dobre/OP już od III tieru.

Opublikowano

Tak, szczególnie 7t, gdzie bez golda jest słabo.

Stug też jest rewelacyjny, 6t ma dobre camo i dpm

To był sarkazm...

III tier ruski ma świetny jak na ten tier działo, które jest OP. Oprócz tego ma camo i jest mobilny. Niemiec jest średnio mobilny, też ma camo i dużo gorsze działo. IV - u rusków to samo, tylko że lepiej. Natomiast niemcy mają Hetzera z pancerzem, mobilnością i camo, ale według mnie dla newbie łatwiej będzie na SU-85B bo ma lepsze działo. V są podobne, ale ruska ma większy DPS - dla nowych to też znaczna pomoc. VI - O ile zgodzę się że JgPzIV jest fajny, o tyle ma znacznie mniejszą penetrację, SU-100 poza tym ma większy DPS.

Jak dla mnie dla nowego będzie znacznie łatwiej na ruskich.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...