Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dla D&G Lub Mou

Gość KiecolPB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Temat miał służyć rozwianiu wątpliwości tych, którzy słuchając plotek nie wiedzą czy obawiać się o własne konto czy nie.

Niestety jak to na tym forum bywa, do głosu doszli forumowicze (nabijający sobie głównie posty na forum), którzy zamiast wykorzystać okazje i zadawać pytania związane z tematem, postanowili wylać wszystkie swoje żale na temat tego jaki team zły :

* bo banuje ich kolegów

* bo nie banuje ich wrogów (za to samo, za co nie powinien banować kolegów)

* bo w sieci można było obejrzeć filmik jak GM respi jakiegoś bossa (dziwne, nie? - ja czasem respię nawet pierścienie expa do testów - zaszlachtować mnie!!!)

* bo jest ich tylko 40 osob, obsługują po 2-3 tysiące ticketów dziennie i nie mają czasu na matczyną opiekę nad graczami, którzy niepotrafią sami zadbać o bezpieczeństwo swoich danych dostępowych do kont

* bo polacy nawzajem się okradają (a na nieoficjalnych forach, które tutaj są zachwalane przez wszystkich, można znaleźć dokładne wskazówki w stylu: "jak kraść innym drop").

Niedowierzanie niektórych, że można robić coś dla innych bezinteresownie i bezpłatnie jest po prostu szokujące (wydaje mi się, że niektórzy mają ogromny problem z patrzeniem poza czubek własnego nosa). Zaczynam się zastanawiać o ile wygodniej byłoby mi gdybym dała się skorumpować.

Dla tych, którzy uważają się za forumowymi wyjadaczy i żadne sekrety forum nie są im obce (podobno) przypomnę link z ogłoszenia, które jakiś czas temu na forum umieścił xaar (a dla zainteresowanych, jestem w stanie nawet podać instrukcję krokową jak znaleźć to ogłoszenie przy pomocy takiego zaawansowanego narzędzia jak wyszukiwarka): Problemy z expbotami i spambotami

Akcja walki z takim procederem jak handel yangami dopiero się rozpoczęła. Niektórzy odczuli konsekwencje zakupów yang na własnej skórze ale wielu dopiero to odczuje. Więc pozostaje przygotować się do tej myśli.

Tak napisała Santonia z board... dokładnie "* bo polacy nawzajem się okradają (a na nieoficjalnych forach, które tutaj są zachwalane przez wszystkich, można znaleźć dokładne wskazówki w stylu: "jak kraść innym drop")."

czyli mają dostęp do tego forum (choć to już dawno wiemy) moglibyście takie coś wprowadzić ze nie zarejestrowani nie mogą czytać tematów, bo raczej taki GM/SGM sie nie zarejestruje a jak sie zarejestruje to raportujcie podejrzanych i by sie ich banowało bo te kurwy potem wysyłaja do niemiec wiadomości o hackach i oni potem robią nowe patche i czasem obejścia nie działają na prawde przeczytajcie to i co sądzicie o mojej idei.

pozdro nie licze na zdjecie 10% itd ani na+ juz wole minusy ani to nie spam tylko to by zapobiegło wchodzeniu tych kurw na mpc :)

piszcie co o tym sądzicie

Opublikowano

kokosz wprowadził taką opcje gdy osoba niezarejestrowana nie widzi linków w code. Tak więc dawać tylko linki w code i będzie po kłopocie ;)

Opublikowano

nom tak ale można zrobić ze wgl nie widać a z tymi linkami w code to sprytne

pomyślcie nad jakimś sposobem żeby ich wyłapywać mi na razie nic do głowy nie przychodzi

bo mnie irytuje jak te kurwy nie proszone wchodzą tu bez zaproszenia i szukają nowych hacków i co nowy wyjdzie czy bot to nie działa

więc naprawdę myślcie :P

no Mou gratki za G. Moderatora ;]

PS: prosze o minusiki i czytajcie sygne o waszym bogu FuBu

Opublikowano

Co do Santoni zbanowała mi konto , i po jakimś czasie inna osoba ma moje konto ^^ TO jest właśnie nasz kochany Team Metin2 PL

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

najlepiej to by bylo zeby temat hacki boty bugi byl od 100 postow ciekawe czy by sie im chcialo wbijac te 100 postow ;D

SDlongju - Woj 120 < Off

SDlongju - Sura 74 T T < Off

MMyt2 - Wojownik 88 < Off

LINK << Moja Dziewczyna Nago[/size]

DAJ - nic cie to nie kosztuje

Opublikowano

@Up

Racja zgadzam się z tym. Po za tym wiele noobów szybko wyspami to 10 postów i od razu idzie do botów bo tylko chce ściągać a od siebie nic nie dawać

sygnacy.png

Sygnatura by dudsonowa

Najbardziej zajebisty grafik na MPC KLIK

Opublikowano

@właśnie najlepiej tak jak x2 up powiedział bo te kurwy niech nie wchodzą nie proszone śmiecie zajebane mnie wkurwia jak ktoś obraża mpc bo większe zainteresowanie niż tym zajebanym board i są tam same lamusy jak ktoś spamuje albo wkurwia to od razu piszą naucz sie pisać albo gówniarzu itd udawają dorosłych i ze są ułożeni w życiu przyjeby jebane a stara na pewno ich głodzi a stary smyra hujem po plecach xD troche odeszłem z tematu ale z tymi postami to dobre. Mogli by też zrobić ze np. jakiś test przy rejestracji bo np ktoś bana dostał z mpc chce zrobić nowe konto i musi podać np kid moda, moderatora, g. moderatora i każdy kto tu był będzie wiedział lub coś innego na temat wiedzy naprawdę pomyślcie

Opublikowano

najlepiej to by bylo zeby temat hacki boty bugi byl od 100 postow ciekawe czy by sie im chcialo wbijac te 100 postow ;D

wiesz ile by było spamu przez to?

modzi metina by tego nie ogarnęli ^^

ale zapytam Admina

Admin Cienia
Opublikowano

Było to omawiane na wiele sposobów, nic nie będzie zmieniane.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Mou to za spam ktos kto ma -10 postow ;D ban czasowy na 1 dzien np itd ;D

up@ przydalo by sie zeby hacki boty bugi byly od 100 postów

SDlongju - Woj 120 < Off

SDlongju - Sura 74 T T < Off

MMyt2 - Wojownik 88 < Off

LINK << Moja Dziewczyna Nago[/size]

DAJ - nic cie to nie kosztuje

Opublikowano

Moim zdaniem to nie wypali ,ponieważ jest to forum o bugach cheatach botach etc. więc większość ludzi trafia tu właśnie szukając ich :P

A gdyby one stały się dostępne dopiero od 100 postów ilość nowych użytkowników mogłaby się zmniejszyć .

RKS MOTOR LUBLIN

WŁADCY WSCHODU !

Opublikowano

Tak, ale forum już ma bardzo dużo liczby użytkowników i czasami nie wyrabia bo jest za dużo osób online. Myśle ze jest sporo osób którzy codziennie zagladaja na forum, wiec tez bym był za pomysłem +100 postów dział bugi/hacki.

Opublikowano

jednak za dużo ludzi będzie spamowało gdyby był dział od 100 postów. Więc zamykam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...